Som lokalavis ønsker Nordstrands Blad å gi deg oppdaterte lokale nyheter hver dag, hele året. Derfor jobber vi året rundt med å ha en nettside med små og store lokale nyheter til våre lesere. Les oss på både mobil, nettbrett og desktop.

Nå har vi også muligheten til å varsle våre lesere om hendelser ved å sende et pushvarsel. Tjenesten er gratis og du trenger ikke å være abonnent for å bruke appen.

I tillegg kan du som leser abonnere på tagger du vil lese mer om. Er du interessert i saken om Bydel Nordstrand, kan du abonnere på denne og blir da varslet hver gang det skrives en sak med denne taggen. Det samme gjelder Bydel Østensjø, politikk, krim, skole og utdanning og flere andre. Alle taggene man kan abonnere på finner man i appen.

Slik laster du ned appen

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen Nordstrands Blad nyheter i App Store eller Google Play. Det er helt gratis og du trenger ikke være abonnent.

Når du åpner nyhetsappen får du et spørsmål om du vil tillate varsler.

Svar ja til dette, og du er klar til å motta våre nyhetsvarsler når noe skjer.

Når du sveiper på et slikt varsel blir du sendt direkte til saken det gjelder.

Vi deler både åpne og plussede saker.

Du får opp to apper når du søker på Nordstrands Blad; den blå går til nettsiden vår og den andre hvite går til e-avisen, NA+ med mer. Last gjerne ned begge!