Gå til sidens hovedinnhold

Tre fulle menn, én ufin mann og ungdom i et stillas

Artikkelen er over 6 år gammel

Her er politiloggen fra torsdag 30. april og den første helgen i mai.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Vårt lokale politi er fornøyd med hvordan natt til 1. mai forløp, men om ungdommen stort sett har oppført seg bra er det nok av andre urokråker og lovbrytere å ta seg av.

Den siste uka har bydd på alt fra fulle menn til fyllekjørere, råkjørere og tyver som har stjålet smykker såvel som el-sykler.

LES OGSÅ: Her har de solgt tusen hamburgere om dagen

Containerbil veltet

RYEN: Torsdag formiddag 30. april fikk politiet melding om at to lastebiler hadde kollidert i Ryenbergveien. Den ene – en containerbil, veltet. Det ble ingen personskader. Det ble noen mindre trafikkproblemer inntil bilene ble fjernet.

Fikk trikkeskinne over seg

OPPSAL: Torsdag formiddag ble en mann kjørt til Ullevål sykehus etter å ha fått en trikkeskinne over seg. Vedkommende var i arbeid med å fjerne skinner i forbindelse med oppgradering av Østensjøbanen. Tilstanden hans betegnes som stabil.

LES OGSÅ: Kobbertyver tatt på Bøler

Sjikanerte ung jente på hest

ABILDSØ: Torsdag kveld fikk politiet melding om at en 17 år gammel jente på hest var sjikanert av en voksen mann. Dette skjedde mellom Skeidar og Bygg-Max på Abildsø. Politiet fant mannen – en meget beruset 33-åring.

Personbil mot lastebil

MANGLERUD: Det ble en del trafikkforsinkelser utover Ring 3 ved Manglerud torsdag ved 19-tiden etter at en lastebil og en personbil kom borti hverandre. Ingen personskader, og begge bilene var kjørbare. De ble dirigert til et sted hvor de kunne ordne med skademeldingsskjema. Politiet bisto på grunn av språkproblemer.

LES OGSÅ: Krukketyver på Nordstrand

Russe-slåssing

KASTELLET: Politiet ble ved 03-tiden natt til fredag 1. mai bedt om å komme til Shell-stasjonen på Kastellet. Der var det bråk og slåssing mellom russ. Forholdet ble roet ned.

Fornøyd med natt til 1. mai

Overbetjent Dag Harald Drevsjø, leder av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon, er meget fornøyd når han oppsummerer natt til 1. mai.

-Vi hadde våre folk ute, og de samarbeidet med Natteravnene og utekontaktene i bydelene. Alle meldte om en rolig kveld og natt. Lite ungdommer både på de kjente strendene langs fjorden og ved vannene i Østmarka hvor de ofte samler seg denne kvelden. Det eneste som er merket i vår logg er tre 18-åringer med øl-poser, men det måtte de jo ha lov til, sier Drevsjø til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ: Ber de unge feste med fornuft

Stjal smykker

GODLIA: Fredag morgen ble det meldt at det i løpet av kvelden før hadde vært innbrudd i en bolig i Stordamveien på Godlia. Noen hadde tatt seg inn via en bakdør og fått med seg smykker. Politiet har vært på stedet.

Uten førerkort

BOGERUD: Politiet stoppet tidlig fredag kveld en bil ved Bogerud senter på grunn av at det var begjæring på bilen. Den 18 år gamle sjåføren hadde heller ikke førerkort, og ble anmeldt for dette.

Fyllekjøring

BRYN: Fredag kveld ble en bil stoppet i Østensjøveien ved Bryn senter. Bakgrunnen var "uryddig kjøring". Det viste seg at den 27 år gamle mannen som satt bak rattet, var påvirket. Han ble kjørt sentralarresten.

LES OGSÅ: Innbrudd, russebråk og fyllesykling

Klatret i stillas

HOLTET: Natt til lørdag 2. mai ble det meldt om bråkete ungdommer på Holtet. Det viste seg at noen gutter i 17-18-årsalderen hadde klatret opp i et stillas. Politiet fikk kontroll på seks stykker som de betegnet var i «godt humør».

Stoppet for promillekjøring

LANGERUD: Natt til lørdag ble en bil stoppet i Langerudsvingen. Det ble raskt konstatert at føreren hadde promille. 23-åringen ble kjørt sentralarresten, og førerkortet ble beslaglagt.

Kastet søppelkasse gjennom vindu

OPPSAL: Tidlig lørdag morgen ble det meldt om innbrudd i Auster Frisør på Oppsal. En vindusrute var knust ved at en søppelkasse var kastet gjennom den. Det er uklart om noe er stjålet.

Meget beruset

NORDSTRAND: Politiet kom lørdag kveld over en meget beruset mann i Tungebråtveien. Den 42 år gamle mannen var så påseilet at politiet mente det var riktig å ta han med seg til arresten.

LES OGSÅ: Fant bilen sin parkert uten hjul

Tørrkokt kjele

LAMBERTSETER: Brannalarmen gikk lørdag kveld i en leilighet i Grusveien på Lambertseter. Det viste seg ikke å være brann, men en tørrkokt kjele som hadde utløst alarmen. En 45 år gammel mann som var i leiligheten ble sjekket av ambulansetjenesten og funnet OK.

Full og for rask

MORTENSRUD: Politiet stoppet ved 02-tiden natt til søndag 3. mai en bil på vei innover E6 ved Dal/Brenna. Det gikk nemlig alt for fort. Det viste seg også etter hvert at den 29 år gamle damen bak rattet var beruset. Dermed gikk ferden til sentralarresten.

Stjal el-sykler

NORDSTRAND: Søndag morgen ble det oppdaget at det hadde vært innbrudd i en garasje og boder i Nordstrand terrasse. Derfra var det stjålet to el-sykler.

Meget beruset 62-åring

NORDSTRAND: Søndag ettermiddag ble det meldt om en godt beruset mann i Nordstrandveien. Politiet fant han i krysset med Oberst Rodes vei. Han var så beruset at politiet fant det riktig å kjøre han hjem. Men vel hjemme, oppdaget han at han ikke hadde nøkler, og det var heller ingen i huset. Dermed ble 62-åringen kjørt sentralarresten.