75-åring jagde vekk rødhåret inntrenger

POLITILOGGEN: Denne uken har politiet rykket ut på alt fra innbrudd og skogbranner til mulige eldreranere og fulle folk som ødelegger busser. ARKIVFOTO

POLITILOGGEN: Denne uken har politiet rykket ut på alt fra innbrudd og skogbranner til mulige eldreranere og fulle folk som ødelegger busser. ARKIVFOTO

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

En rødhåret dame trengte seg denne uka inn hos en 75-åring i Østmarkveien, men ble jagd ut igjen. En mann som forsøkte å snu bilen sin på E6 ble fratatt førerkortet på stedet.

DEL

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: De ansatte på vår lokale politistasjon har hatt nok en innholdsrik uke. Her er politiloggen fra fredag 10. april til torsdag 16. april:

LES OGSÅ: Advarer hundeeiere mot hvit varebil

Forsøkte å snu på E6

KLEMETSRUD: Å forsøke å snu på E6 er ikke å anbefale. Det fikk en bilist erfare på formiddagen fredag 10. april. Han hadde kommet kjørende innover, men etter å ha passert Klemetsrud, fant han ut at han hadde kjørt for langt. Han forsøkte å snu ved en busslomme. Dermed smalt det. Den 73 år gamle bilføreren ble fratatt førerkortet på stedet.

17-åring på biltur

LAMBERTSETER: Natt til lørdag 11. april stoppet politiet en bil i Lambertseterveien. De syntes føreren så noe ung ut. Det viste seg at han bare var 17 år. Han ble anmeldt for å kjøre uten førerkort, og Viking tok seg av bilen.

Gikk på E6

MORTENSRUD: Natt til lørdag oppdaget politiet en mørkkledd person tuslende innover E6 fra Mortensrud. Han ble tatt inn i bilen og kjørt hjem til Bøler.

LES OGSÅ: Se hva hunden Stratos fant i skogen!

Klatret over i baksetet

LANGERUD: Natt til lørdag stoppet politiet en bil i Enebakkveien på Langerud. Da så de at fører klatret over i baksetet. Mistanke om at han forsøkte å snike seg unna promillekjøring ble bekreftet. 31-åringen ble kjørt sentralarresten.

Kjørte i et gjerde

NORDSTRAND: Lørdag kveld ble det meldt om en trafikkulykke i Nordstrandveien. En rød kassebil hadde kjørt av veien og endte i et gjerde. Den kom seg imidlertid videre. Registreringsnummer var notert av vitne, og dermed var det greit å spore til eier. Men hvem hadde kjørt bilen? Det var ikke så lett å få avklart. Dermed ble det opprettet politisak.

Var ikke sikret

SÆTER: På formidddagen søndag 12. april måtte politiet ta affære på Sæter. I forbindelse med riving av Ekebergveien 237 så de at stedet var for dårlig sikret i form av sperring. Eier ble kontaktet, og forholdet ordnet.

Usikret barn i bil

RYEN: Søndag formiddag stoppet politiet en bil i Enebakkveien ved Ryen. Et barn var ikke sikret. Dermed ble det et forenklet forelegg på den 42 år gamle sjåføren.

LES OGSÅ: Bil på taket og stolkastere på T-banen

Ødela lys på buss

SKULLERUD: En 35 år gammel mann ble søndag kveld kjørt til sentralarresten. En bussfører hadde varslet om at han hadde problemer med en beruset person ved Skullerud T-banestasjon. Han hadde kommet med trusler og knust et blinklys på bussen. Det er ikke meldt om personskade.

Ble kjørt til legevakten

RYEN: Sent søndag kveld fikk politiet melding om at en mann var skadet på Esso-stasjonen på Ryen. Han var beruset og hadde vært i klammeri med en annen. Han ble kjørt til legevakten.

Liten skogbrann

SIMENSBRÅTEN: Det begynner å tørke i vegetasjonen, og det betyr sesong for brent gress og skogbranner. På kvelden mandag 13. april ble det meldt om at det var en liten brann i Lyngveien på Simensbråten. Brannvesenet fikk raskt slukket. Politiet kom i kontakt med to 12 år gamle gutter som var observert ved brannstedet.

Tatt etter innbrudd

BRATTLIKOLLEN: Mandag kveld gikk innbruddsalarmen i Hårlokken frisør i Håvalds vei på Brattlikollen. En dør var brutt opp. Politiet registrerte at det var en mann i bygget, men han forsvant. Å stikke fra politiet viste seg imidlertid ikke å være så lett, for han ble kort tid etter pågrepet. 48-åringen ble kjørt til sentralarresten.

Brøt opp postkasser

BRATTLIKOLLEN: Natt til tirsdag 13. april ble det oppdaget at det var ødelagt/brutt opp postkasser i Håvalds vei på Brattlikollen. Posten lå på bakken.

LES OGSÅ: Klær i badstue tok fyr

16-åring til Ullevål

HOLTET: En 16 år gammel jente måtte tirsdag morgen kjøres til Ullevål sykehus med smerter i ryggen etter en trafikkulykke. Det var litt over klokken 08 politiet fikk melding om trafikkulykke mellom moped og bil i Kongsveien på Holtet. Sammenstøtet endte med at jenta fikk smerter i ryggen. Den 38 år gamle bilføreren ble fratatt sertifikatet.

Plasserte kanner i en bil

SKULLERUD: Tirsdag formiddag fikk politiet melding fra en person som hadde observert noe vedkommende syntes virket mistenkelig i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Store kanner med blank væske ble løftet inn i en bil. Vedkommende mente det kunne være stjålet diesel. Politiet fant bilen, men personene var borte. Kanneinnholdet er ikke kjent.

Tvang seg inn til eldre dame

ULSRUD: Tidlig på ettermiddagen tirsdag 13. april ble det meldt om ran av en eldre dame i Østmarkveien på Ulsrud. Det viste seg at en dame hadde tvunget seg inn til en 75-åring. Inntrengeren hadde imidlertid blitt jagd ut igjen uten å ha fått med seg noe. Det er oppgitt signalement av en rødhåret dame. En svensk-registrert Mercedes skal også være et element i saken.

LES OGSÅ: Stjeler fra pensjonister

Kranglet om forbikjøring

EKEBERG: En forbikjøring på Ekeberg på morgenen onsdag 15. april endte med kraftig krangel mellom to parter. De stoppet midt i veien og forsøkte å fortelle hverandre hvordan forbikjøring skal skje/ ikke skje. Om de ble enige, er uklart.

Tatt med pepperspray

BOGERUD: Politiet stoppet onsdag kveld en 17 år gammel gutt i Paal Bergs vei på Bogerud. Gutten hadde pepperspray på seg, og ble dermed anmeldt etter våpenloven. Det er altså ikke lov til å ha pepperspray med seg.

Det røyk fra en bil

EKEBERG: Onsdag kveld ble det meldt om brann i en bil ved Ekeberghallen. Tre personer var sett løpe fra stedet. "Brannen" viste seg imidlertid å være begrenset til røyk fra bilen. Denne kan ha kommet fra en kortslutning.

Vinglete kjøring

RYEN: Politiet får ganske ofte melding om vinglete kjøring og mistanke om promille. En slik melding kom natt til torsdag 16. april innover på E6. Den aktuelle bilen ble stoppet ved Esso på Ryen. Fører måtte blåse, men utslaget ble negativt. Hva som da var årsaken til den uryddige kjøringen, er uklart.

Artikkeltags