Hedret lokal ildsjel

FIKK PRIS: Kai Adelsøn fikk bydelsprisen for sitt engasjement for frivillighet og Lambertseter gård.

FIKK PRIS: Kai Adelsøn fikk bydelsprisen for sitt engasjement for frivillighet og Lambertseter gård.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nordstrandskonserten bød på fin musikk og utdeling av bydelspris, men været skremte bort publikum.

DEL

HUNDESLETTA/EKEBERGPARKEN: Lørdag 10. juni var det igjen duket for konsert ved hundesletta i Ekebergparken, i forbindelse med Nordstrandsdagene 2017.

LES OGSÅ: Hyggelig familiedag med Lions

Lokale artister

Eira Larsen Mariussen og Sofia Johansen, som har deltatt på UKM Nordstrand, og bandet Steinkast, med vokalist som vokste opp på Ulvøya, underholdt fra scenen.

Da første artist begynte å spille var det 10-15 personer tilstede, men nesten alle forsvant dessverre utover programmet da regnet ble kraftigere.

LES OGSÅ: Nytt minnesmerke på Ekebergsletta

Bydelsprisen 2017

Leder av Nordstrand bydelsutvalg, Arve Edvardsen, delte ut den årlige bydelsprisen.

Den gikk til Kai Adelsøn for hans "betydning for frivilligheten og det arbeid han har lagt ned for at andre skal få en bedre hverdag. Hans engasjement for Lambertseter gård har muliggjort at befolkningen og organisasjoner har mulighet for å leie lokaler i nærmiljøet. Det har bidratt til at gården har blitt en institusjon med tanke på lokalhistorie og hvordan det var på Lambertseter i tidligere tider."

Siden 2000 har Kai Adelsøn også drevet Lambertseter frivillighetssentral og siden 2012 foreningen for Lambertseter gård.

Ved siden av selve bydelsprisen, et litografi av den avdøde nordstrandskunstneren Eva Langaas, går 10.000 kroner til Foreningen for Lambertseter gård.

– Jeg kan ikke si annet enn hjertelig, hjertelig takk. Som dere ser er jeg en moden mann, og frivilligheten har alltid vært viktig for meg. Frivillighet er store greier, sa Kai Adelsøn under prisutdelingen.

LES OGSÅ:

Nattestengte tunneler i to år

Arne (64) ror 360 kilometer til hytta

Artikkeltags