Gå til sidens hovedinnhold

Ny runde med Gåsehud i Nordstrand kirke - se hvem som kommer!

Artikkelen er over 2 år gammel

Konsertserien Gåsehud er blitt en suksess, og nå er programmet klart. Det blir mange kjente artister å se i Nordstrand kirke utover høsten.

NORDSTRAND: I fjor startet nordstrandsbeboerne Christer Falck og Richard Larsson opp konsertserien Gåsehud i Nordstrand kirke.

Det ble en suksess, og neste helg inviterer Christer Falck sågar til Gåsehud ved fjorden, men det er ikke stopp med det.

Nå er allerede programmet klart for høstens Gåsehud-konsertserie i Nordstrand kirke. Det hele starter opp i oktober, med et knippe kjente artister.

Aller først ut er Ingrid Bjørnov og Jonas Fjeld, som innleder Gåsehud-sesongen fredag 4. oktober, mens Ingebjørg Bratland og Ole Paus inntar kirken lørdag 5. oktober.

Første helgen i november er det klart for Gunnar Andreas Berg og duoen Jan Eggum/ Halvdan Sivertsen.

I desember er det to helger med muligheter for å få gåsehud i kirken. Fredag 7. desember kan du oppleve både Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen, med påfølgende julekonsert med Silje Nergaard.

Fredag 14. desember er det to julekonserter, med henholdsvis Beate S. Lech fra Beady Belle og Nordstrand kirkekor. Deretter får Iver Kleive æren av å runde av Gåsehud i kirken.

Les også

Nå er programmet klart: Disse skal gi deg Gåsehud ved fjorden

Les også

Fyller Høyenhallparken med rock for tiende gang