Gå til sidens hovedinnhold

Fredag blir det 17.mai-tog

Artikkelen er over 5 år gammel

Det tradisjonelle barnehagetoget på Lambertseter går i år av stabelen fredag 13. mai, og Karlsrud skolekorps sørger for musikken.

Lambertseter: Det er 12. gang frivlligsentralen arrangerer "17. mai-tog" for de som er for små til å være med i selve barnetoget på nasjonaldagen.

På det meste har det vært 1150 deltakere. Tidligere ledet også politihester toget fra Karlsrud skole til Lambertseter kirke.

LES OGSÅ: Se hvor din skole går i barnetoget i byen

Et flott skue

Kai Adelsøn, frivilligsentralens leder, sier det er lett å si ja til å stelle i stand et slikt arrangement år etter år.

- Når alle "ingrediensene" er på plass med Karlsrud skoles musikkorps og flaggborg, Lambertseter skole med flagg og faner, og barnehagene med plakater og flagg, er det et flott og fargerikt skue, sier han til Oslo Syd.

Toget, hvor barnehagebarn, førsteklassinger og S-klasser deltar, starter fra Karlsrud skole fredag klokken 10.10.

LES MER OM 17. MAI HER

Allsang ved kirken

Toget går forbi Lambertseter senter , gjennom rundkjøringen, og ender tradisjonen tro ved Lambertseter kirke. Her blir det is til alle togbarna, dessuten allsang akkompagnert av Karlsrud skoles musikkorps.

- Jeg oppfordrer foreldre, besteforeldre og alle andre som har anledning til å stille opp i Cecilie Thoresens vei og Langbølgen, og rope hurra til ungene i toget, sier Kai Adelsøn.

LES OGSÅ: Vil høre veteranenes historier fra 8. mai