Gå til sidens hovedinnhold

En strålende fin 17. mai!

Artikkelen er over 4 år gammel

Sæter-krysset ble klargjort akkurat i tide til nasjonaldagen, og med strålende sol som bakteppe var det mange blide fjes og høy hurrastemning i det lokale barnetoget.

NORDSTRAND: All byggingen i nordstrandsområdet gir ulike utfordringer, så gleden var stor da Sæter-krysset ble ryddet og asfaltert rett før nasjonaldagen.

LES MER OM SÆTER HER

Ljan skole dro til sentrum i år, men Munkerud skole, Nordstrand skole, Steinerskolen, speidere og en veteranbilkortesje deltok tradisjonen tro i det store barnetoget på Nordstrand.

SE BILDESERIE FRA 17. MAI HER

Har du tatt noen fine 17. mai-bilder andre steder i distriktet vårt? Send dem til tips@noblad.no, så legger vi dem inn i bildeserien!

Store byggearbeider har de siste årene gjort at opplegget har variert litt fra år til år, men denne gang kunne barnetoget igjen ha Nordstrand kirke som endestasjon.

Her var det både taler, sang, musikk og mulighet for å kjøpe forfriskninger etter "togturen".

LES OGSÅ: Sognepresten på Nordstrand slutter

Etterpå dro mange på ulike skolearrangementer, mens andre benyttet muligheten til å sette seg ned på en av de lokale kafeene.

SE BILDESERIE FRA 17. MAI HER

Også seniorsenteret i Poppelstien hadde kafé i anledning dagen, og mange så ut til å sette pris på at Sæter endelig har fått en kiosk igjen og at Egon nettopp har innviet uteserveringen sin på det nye torget som nå begynner å ta form.

Har du tatt noen fine 17. mai-bilder andre steder i distriktet vårt? Send dem til tips@noblad.no, så legger vi dem inn i bildeserien!

SE OGSÅ:

Barnehagenes store dag

Bildeserie fra barnehagetog 13. mai

Byttet ut russebuss med campingvogn

På Holtet vgs. hadde de campingruss allerede i 1984

Nye Munkerud skole åpner snart