God 17. mai! Send oss gjerne dine blinkskudd!

RØDT, HVITT OG BLÅTT: Tar du et fint bilde i nærmiljøet eller av lokalbeboere på 17. mai, så del det gjerne med oss! Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

RØDT, HVITT OG BLÅTT: Tar du et fint bilde i nærmiljøet eller av lokalbeboere på 17. mai, så del det gjerne med oss! Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Nordstrands Blad ønsker alle en riktig god 17. mai, og oppfordrer korps, skoler, foreninger og lesere til å sende oss lokale bilder fra årets 17. mai-feiring.

DEL

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Lokalavisen har en liten redaksjon, og med rundt 40 lokale skoler og en lang rekke barnetog, korps, flaggheisinger og andre nærmiljøarrangementer er det dessverre ikke mulig for oss å få dekket alt det fine som skjer i distriktet vårt i tilknytning til nasjonaldagen.

LES OGSÅ: Fire lokale skoler først i barnetoget i byen!

Vi oppfordrer derfor dere som bruker kamera eller mobil til å knipse bilder til å dele dem med lokalavisen og våre lesere.

Tar du et blinkskudd av barnebarnet med ny bunad, korpset som marsjerer i nabolaget, flaggheising, festkake på sykehjemmet, glade russ eller noe annet hyggelig, så send det gjerne til oss.

Enten via epostadressen tips@noblad.no, eller så kan du legge det direkte inn via vår nettside noblad.no/mittnoblad.

Vi lager en bildeserie fra 17. mai-feiringen, og håper på fine bidrag fra lokalbeboere rundt omkring i distriktet!

Vi ønsker alle våre lesere en riktig fin og trivelig 17. mai!

LES OGSÅ:

Barnehagetoget skapte stemning på Oppsal!

Nordseter skole feirer 50 år med ny fane

16. mai-tog på Lambertseter og Nordstrand

Artikkeltags