Pengene strømmer inn til aktivitetsparken

SPLEISELAG: Eivind Astrup og Tor Øvrebø håper de 600.000 kronene snart er på plass til Nordstrand aktivitetspark. AKIVFOTO: AINA MOBERG

SPLEISELAG: Eivind Astrup og Tor Øvrebø håper de 600.000 kronene snart er på plass til Nordstrand aktivitetspark. AKIVFOTO: AINA MOBERG

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Mange er med på spleiselaget for å realisere hele Nordstrand aktivitetspark.

DEL

SÆTER: Pengene strømmer inn etter at Eivind Astrup via «Eivind Astrups Allmennyttige stiftelse» i begynnelsen av april lovet å gi 300.000 kroner slik at hele parken, som skal ligge bak bydelshuset på Sæter, kan realiseres.

LES OGSÅ: -Bli med på spleiselaget mellom Astrup og akitivitetsparken

Betingelsen for gaven er imidlertid at parken selv klarer å samle inn det samme beløpet.

- Det må være helt klart at det ikke kommer en eneste krone fra oss før de 300.000 kronene lokalt er i mål, sier Eivind Astrup.

Større beløp

– Per i dag har vi fått inn 105.000 kroner. Det synes jeg er respektabelt beløp. Givergleden er stor. Flere firmaer og to private givere har gitt større beløp, og vi har fått veldig mange mindre beløp, sier Tor Øvrebø, parkens daglige leder.

 På facebooksiden til Nordstrand aktivitetspark finner du kontonummeret du kan bruke dersom du ønsker å bidra til at parken kan få på plass alle de planlagte elementene.

På facebooksiden kan du også følge med på hvor mye penger som kommer inn.

LES OGSÅ: Aktivitetsparken snart i mål

Artikkeltags