To bilbranner på Mortensrud

BILBRANNER: Politiet etterforsker nå om det kan være en sammenheng mellom den siste tids bilbranner. Illustrasjonsfoto/Arkivfoto

BILBRANNER: Politiet etterforsker nå om det kan være en sammenheng mellom den siste tids bilbranner. Illustrasjonsfoto/Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Natt til tirsdag brant det i tre biler i Oslo, hvorav to på Mortensrud.

DEL

OSLO: Det var flere bilbranner i Oslo natt til tirsdag 20. juni.  Til sammen tre biler sto i fyr på Høybråten og på Mortensrud. Politiet undersøker om det er noen sammenheng mellom brannene.

LES OGSÅ: Skolebrann på Toppåsen kan være påsatt

– Det har vært to branner på to forskjellige steder. På Mortensrud brant to biler, mens en bil brant på Høybråten. Det er foreløpig altfor tidlig å si om det er noen sammenheng mellom bilbrannene, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt.

Alle de tre bilene var tomme, og brannvesenet ble kalt ut for å slukke brannene. Politiet satte store ressurser inn i letingen etter eventuelle personer som kunne mistenkes å stå bak bilbrannene.

– Vi har søkt med politibiler og politihunder. Vi har også brukt politihelikopteret, sier operasjonslederen.

LES OGSÅ: Har funnet bilen til drapsofferet på Hellerud

Den siste måneden har det vært flere bilbranner i hovedstaden. Politiet undersøker nå om tirsdagsnattens branner kan settes i sammenheng med både tidligere bilbranner og bråk i form av steinkasting og ildspåsettelse.

– Vi etterforsker så godt det lar seg gjøre opp mot tidligere branner. Vi undersøker alle muligheter, sier Ullsand, som ikke vil si om de har pågrepet noen eller om det er vitner til de siste hendelsene.

Bilbrannene på Mortensrud skjedde litt før klokken 3 natt til tirsdag. En stund etter at brannvesenet hadde slukket, fikk politiet melding om at en bil sto i brann under E6 på Høybråten. (©NTB)

LES OGSÅ:

En person omkom i brann på Tveita

Brann i matbutikk på Ljabru

Artikkeltags