BJØRNHOLT: I disse dager er det ett år til kommunevalget, hvor innbyggerne igjen skal gå til stemmeurnene for å velge hvem som skal styre lokalt i neste fireårsperiode.

De politiske partiene har nå startet valgkampen frem mot september 2019. Mens Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre nylig tok turen til Mortensrud Festival, valgte Høyre og statsminister Erna Solberg å starte valgkampen på Bjørnholt videregående skole.

Skolepolitikk

Sammen med Høyres gruppeleder i Oslo bystyre, Eirik Lae Solberg, og leder av Oslo Høyre, Heidi Nordby Lunde, møtte statsministeren rektor, lærere og elever ved skolen mandag 10. september.

Oslo Høyre og statsministeren presenterte også sin skolepolitikk og nye tiltakspakke for å redusere frafallet i den videregående skolen.

- Utrolig hyggelig

I tillegg til statsministeren var også ordfører Marianne Borgen (SV) tilstede på Bjørnholt videregående skole denne dagen.

- Statsministeren og ordføreren kom på besøk for å se på den flotte skolen vår med så positive elever og ansatte. Erna Solberg ville også legge frem nytt skoleprogram med fokus på yrkesfag. Hun snakket med lærere og elever om dette og fikk mange gode innspill, forteller rektor Else Birgitte Roscher-Nielsen.

- Erna Solberg og Marianne Borgen snakket med elevmeglere ved skolen og var imponert over alt det fine arbeidet som gjøres ved skolen. Det var utrolig hyggelig for oss med så mye oppmerksomhet rundt de fine elevene og ansatte, sier rektor til Nordstrands Blad.

 

LES OGSÅ:

Fredag er det kulturnatt i bydelene våre

Bildeserie: Mortensrud festival 2018

Mortensrudgutt gleder seg til MGP junior

Bildeserie: Se de nye illustrasjonene av beredskapssenteret

MITTNOBLAD: Håndballinteressen blomstrer på Holmlia