Etterforsker enda en skyteepisode på Bjørndal

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

OSLO: I tillegg til de mye omtalte skyteepisodene på Bjørndal og Lambertseter natt til 12. mars og på Jordal natt til 11. mars, etterforsker politiet nå enda en skyteepisode. Denne skal ifølge Dagbladet ha funnet sted på Bjørndal natt til 11. mars, bare noen timer etter Jordal-skytingen, men ingen skal ha blitt skadet såvidt politiet vet.

En mann ble drept under skytingen på Bjørndal 12. mars. Han skal ha vært et tilfeldig offer.

Politiadvokat Ida Fengsrud sier til Dagbladet at de ser på alle de fire hendelsene i sammenheng. Hun vil ikke definere konflikten som gjengrelatert.

- Vi etterforsker dette som oppgjør mellom to grupperinger, uten at jeg vil utdype noe om hvilken konflikt det dreier seg om eller hvilke grupper dette er, sier politiadvokaten til Dagbladet.

Ifølge artikkelen i Dagbladet har informasjonen om den fjerde skyteepisoden kommet fram under etterforskning og avhør. Senest i forrige uke ble en ny person varetektsfengslet i forbindelse med skytesakene. Totalt ti personer er nå siktet for bruk eller medvirkning til bruk av våpen i forbindelse med skytingene, og en av disse ti er også siktet for Bjørndal-drapet.

Les flere saker om gjengkriminalitet og lokale skyteepisoder her!

Artikkeltags