Brann på Brannfjell skole for fjerde gang på to uker

PÅTENT: Brannfjell skole har vært svært belastet med branner de siste ukene. Arkivfoto

PÅTENT: Brannfjell skole har vært svært belastet med branner de siste ukene. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Brannvesenet måtte tirsdag rykke ut og slukke en brann i et rom på Brannfjell skole i Oslo. Dette er det fjerde branntilløpet på skolen siden 18. oktober.

DEL

BRANNFJELL: Politiet ønsker foreløpig ikke å spekulere i om det er sammenheng mellom branntilløpene 18. oktober, 19. oktober, 23. oktober og senest tirsdag formiddag.

LES OGSÅ: Brann på Brannfjell skole

Tirsdagens brann ble raskt slukket av brannvesenet.

– Vi fikk melding klokka 11.24. Alle nødetatene rykket ut, og det viste seg at det brant i et rom i bygget. Brannen ble slukket. Det har vært en del røyk i bygget, men samtlige elever ble evakuert, og ingen ble eksponert for røyk, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

LES OGSÅ: Skolebrannen på Toppåsen etterforskes fortsatt

Påtent

Klokken 12.45 opplyser politiet at forholdet vil bli anmeldt, skriver Nettavisen, som også kan røpe at ledelsen ved skolen sendte følgende beskjed til elevenes foreldre og foresatte:

"Vi har dessverre fått ny påtent brann på skolen i dag. (...) Grunnet mye ubehagelig røyk, har vi valgt å sende elevene hjem (...) Til tross for ekstra vakthold, skjedde dette. Vi ber innstendig om at alle som har informasjon, kontakter skolen.".

FLERE SAKER PÅ NOBLAD.NO:

Slått og fraranet spesiell jakke

16-åring forsøkt ranet av jentegjeng

11-åringer roses av politiet etter granatfunn

Artikkeltags