Torsdag åpnet en helt ny kafé på Bryn Senter. – Her kommer vi til å ta lunsjen fremover

Da den nye kafeen Gourmet Allé åpnet på torsdag satt sitatene løst hos de mange kundene som hadde tatt turen for en liten smakebit. For eierne selv er det viktig at kundene trives og at lokalmiljøet vil komme tilbake.

DEL

BRYN: To av dem som tok turen til den nye kafeen på Bryn Senter denne dagen er venninnene Soheyla og Sadia. De mener dette er et løft for senteret og at det var på tide med et nytt spisested med god mat.

– Vi gleder oss til å smake på maten her. Det har blitt så koselig og fint her nå og vi elsker den murveggen de har fått opp. Det ser ut som at man sitter ute. Det har blitt så moderne og trendy. Her kommer vi til å ta lunsjen vår fremover, forteller de.

Ifølge damene var det akkurat dette senteret på Bryn trengte.

– Dette har vi ventet lenge på. Det er akkurat hva senteret trenger. Et spisested med veldig god mat og god kvalitet. Det gir hele senteret et løft og er ikke det samme som man finner andre steder. Rett og slett fantastisk, sier de.

FORNØYDE: De to venninnene Soheyla og Sadia har fått seg nytt favorittsted og kommer til å gå hit ofte.

FORNØYDE: De to venninnene Soheyla og Sadia har fått seg nytt favorittsted og kommer til å gå hit ofte. Foto:

Og skal vi tro kafédriverne selv er det akkurat denne responsen de har ventet på.

– Det er utrolig koselig å få så godt velkomst når man åpner der. Det at folk kommer og spiser og ser ut til å nyte det betyr mye sier Henrich Cilla.

Gode tilbakemeldinger

Henrich Cilla har drevet sammen med moren som er bestyrer på Nordre Skøyen Hovedgård, som bare ligger en drøy kilometer unna. Nå har familien åpnet Gourmet Allé på Bryn Senter – noe har gledet seg til lenge.

– Vi begynte å snakke om dette i mars, og senterledelsen som hadde troen på konseptet vårt ville at vi skulle åpne allerede i sommer, men de siste tingene var på plass her i går. Vi har gledet oss til å kunne ønske folk velkommen.

Langs de små koselige bordene ute i selve restauranten hører man folk nyte de rykende fersket pizzaene, og det står ikke på tilbakemeldingene som blir ropt ut fra alle kanter.

– Mmm, dette var helt nydelig

– Veldig god mat!

– Hit må vi tilbake og smake på det andre de skal tilby også, sier en.

UTE MEN INNE: Med stakittgjerde og murvegg vil de nye kafeeierne skape en følelse av å være ute, inne. De små bordene var fulle av forventningsfulle gjester og køen var lang.

UTE MEN INNE: Med stakittgjerde og murvegg vil de nye kafeeierne skape en følelse av å være ute, inne. De små bordene var fulle av forventningsfulle gjester og køen var lang. Foto:

Variert meny

Ja, for det er ikke bare pizza Gourmet Allé skal servere. Menyen den har det meste.

– Vi kommer til å tilby salater, pizza, bowls, bruschetta, hamburgere, kaffe og club sandwich blant mye annet, sier Cilla som forteller at ideen bak navnet og den allerede fint kommenterte murveggen var å tenke utekafé.

– Folk er veldig glad i å spise mat ute, så vi ville lage en utekafé inne. Så inspirasjonen har kommet til etter hvert, men siden vi valgte Gourmet Allé – som navn, måtte vi også gjøre designet slik at man føler man er litt ute, forteller han.

Nå håper de at nærmiljøet vil ta dem godt imot alle andre dager også, ikke bare på åpningen og at det er et sted folk vil trives og synes det er hyggelig å komme tilbake til.

– For oss er det viktig at folk trives, har det hyggelig og at de synes det er så god mat og atmosfære at de kommer tilbake igjen. Vi er opptatt av bærekraftig mat, men også at de ansatte og gjestene våre trives. Så det at så mange møtte i dag for å ønske oss velkommen er utrolig fint, sier Cilla

RYKENDE FERSK: Med helt nye pizzaovner og sin egne oppskrift er det rift om de stykkene. Favoritten blant folk var pizzavarianten med parmaskinke.

RYKENDE FERSK: Med helt nye pizzaovner og sin egne oppskrift er det rift om de stykkene. Favoritten blant folk var pizzavarianten med parmaskinke. Foto:

Artikkeltags