Åpnet bydelens største barnehage

SNORKLIPP: Barnehagebyråd Tone Tellevik Dahl fikk æren av å foreta den offisielle åpningen av nye Mellombølgen barnehage. Gode hjelpere til snorklippingen var Dominic og Adriana. Alle foto: Arne Vidar Jenssen

SNORKLIPP: Barnehagebyråd Tone Tellevik Dahl fikk æren av å foreta den offisielle åpningen av nye Mellombølgen barnehage. Gode hjelpere til snorklippingen var Dominic og Adriana. Alle foto: Arne Vidar Jenssen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nylig kunne de første barna i nye Mellombølgen barnehage gå inn porten til det som engang var Pynten. Nå er snart alle de 245 barna og 56 ansatte på plass.

DEL

LAMBERTSETER: – Det er som å komme til en stor leketøysbutikk, sa en av de foresatte da avkommet hadde sin første barnehagedag. Nå har også de som har vært med å få bydelens største barnehage på plass, fått se resultatet.

Og om ikke alle barna forsto at sist onsdag var en stor dag, var det gøy å være med på snorklipp og synge for prominente gjester. Boller og saft var også populært.

LES OGSÅ: Vil bli bydelens største og beste barnehage

Politikere på besøk

Barnehagebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) hadde sin første dag som snorklipper i ny, kommunal barnehage, og var tydelig både glad og stolt.

Leder av Nordstrand bydelsutvalg, Arve Edvardsen (H), var noe betenkt på navneskiftet fra Pynten til Mellombølgen, men var begeistret over å få en så stor barnehage som vil gi barna et fint sted å vokse seg frem til skolealder i.

Og han hadde stor tro på at en så stor barnehage vil gi de ansatte et givende og pedagogisk godt arbeidsmiljø.

Se bildeserie fra Mellombølgen barnehage her

Hyggelig gjensyn

Bystyrerepresentant Bjørnar Moxnes (Rødt) fra Nordstrand begynte selv i Pynten barnehage i 1981, da bare åtte måneder gammel.

– Jeg hadde mange flotte år her. Her fikk jeg min første kamerat og første kjæreste. Og så hadde de ansatte frisørsalonghvor alle barna ble klippet. Kort skulle det være den gang, sa Moxnes.

Åpningsdagen nå fikk han anledning til å prøve hvordan dagens leker er. En huske i dag er ikke som på 1980-tallet.

– Jeg gleder meg over denne store, fine kommunale barnehagen, og skal jobbe for at vi skal dekke barnehagebehovet med offentlige barnehager, sa Moxnes på åpningen.

Snorklipp

Og etter gaver, sang av barna og enda flere taler, var det tid for snorklipp.

Barnehagebyråden fikk hjelp av to av de mange som skal bruke barnehagen, og så var det bølgen for Mellombølgen.

– Dette skal bli flott, og tusen takk for at dere kunne komme og være med oss på denne store dagen, sa styrer Espen Wiik før barna gikk til sin servering og de voksne til sin og en titt innendørs.

Artikkeltags