Bydelsdager i fyr og flamme

I FYR OG FLAMME: Pain Solution har gjort det hett også under tidligere bydelsdager i Østensjø. Lørdag var de tilbake på Manglerud. Alle foto: Manglerud ungdomshus

I FYR OG FLAMME: Pain Solution har gjort det hett også under tidligere bydelsdager i Østensjø. Lørdag var de tilbake på Manglerud. Alle foto: Manglerud ungdomshus

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

"Bursdagsbarnet" Manglerud ungdomshus fikk æren av å stå for åpningsarrangementet til årets bydelsdager i Østensjø.

DEL

MANGLERUD: Hele denne uken er det bydelsdager i Østensjø, med en rekke arrangementer og aktiviteter rundt omkring i bydelen hver eneste dag.

Nestleder i Østensjø bydelsutvalg, Bjørn Strøm (Ap), fikk æren av foreta den offisielle åpningen av bydelsdagene under arrangementet Ungfest Østensjø ved Manglerud ungdomshus.

Åpningen fant sted lørdag 27. mai. Her var det både konserter, konkurranser og ulike aktiviteter.

LES OGSÅ: Arrangementsrekord for bydelsdagene i Østensjø

Spesiell fest

- 335 personer møtte opp til denne store festen, som for mange ungdommer regnes som selve åpningen av sommeren, forteller klubbleder Vegard Nordin Løvå på Manglerud Ungdomshus.

- I år var festen ekstra spesiell, da Manglerud ungdomshus feiret 30 år samtidig som det er den siste sommerfesten i nåværende lokaler, forteller han.

Dagens lokaler skal som kjent rives til fordel for byggingen av nye Manglerud Bad.

- Men ungdomshuset får nye lokaler fra høsten av, så det la ingen demper på stemningen. Temperaturen var høy både i lufta og foran scenen da sceneshowet dro i gang med fakirshow, lokale ungdommer og stortalentene Edvard og Hkeem, fortsetter klubblederen.

LES OGSÅ:

Penger til Manglerud bad i revidert budsjett 2017

Filosofi og mat i skjønn forening på Nordre Skøyen hovedgård

Lokalt stjerneskudd

Edvard, med etternavnet Dahl Thoresen, er en lokal manglerudgutt. Klubbleder Vegard Nordin Løvå forteller at det nærmest ble Beatles-tilstander foran scenen da han opptrådte.

Nylig ble det nemlig kjent at Edvard er en av ti artister som er plukket ut til å delta i finalen i MGP jr. senere i år. Finalen går av stabelen på Fornebu 4. november, og Edvard skal fremføre sangen "Bare 11 år".

LES OGSÅ:

Ivrige søppelplukkere fra Abildsø

Se hvem som får penger av Sparebankstiftelsen

Bryn som knutepunkt på høring

Artikkeltags