Ber bydelen om likebehandling

MANGFOLDSHUSET: Flerkulturelt møtested på Mortensrud. Pressefoto

MANGFOLDSHUSET: Flerkulturelt møtested på Mortensrud. Pressefoto

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Mangfoldshuset på Mortensrud ber om driftsstøtte fra Bydel Søndre Nordstrand.

DEL

MORTENSRUD: I Mangfoldshuset arrangerer Søndre Nordstrand Innvandrerforening forskjellige aktiviteter og kurs, samtidig som de bidrar til integrering og fellesskap ved å være et sosial møtested.

LES OGSÅ:

Ber bydelen om likebehandling

Rødt redder skytehallen

Som en frivillig organisasjon mener de nå at de bør likebehandles med andre frivillige organisasjoner i bydelen som får økonomisk støtte. De henviser til at både BUSH på Holmlia og frivilligsentralene på Holmlia og Bjørndal får driftsstøtte av bydelen.

– Frivillighet har ulike former, og Mangfoldshuset ber nå bydelsutvalget i Søndre Nordstrand om driftstilskudd over bydelens ordinære budsjett. Dette er en viktig prinsipiell sak, sier Aziz Rehman, leder for styringsgruppa for Mangfoldshuset.

– Vi har vært et supplement og berikelse på Mortensrud. Mange politikere setter pris på jobben vi gjør, nå må de vise dette med handlinger ved å bevilge driftstilskudd. Det er snakk om vår eksistens og videre utvikling, sier Rehman.

Bydelens Råd for integrering og mangfold anbefaler at Mangfoldshuset får grunnstøtte fra bydelens budsjett for å kunne ha en forutsigbar drift i fremtiden.

Les flere saker fra Søndre Nordstrand på noblad.no

Artikkeltags