Kappkjørte og hindret ambulanse

Artikkelen er over 1 år gammel

En bilfører er fratatt førerkort og anmeldt etter å ha kappkjørt med og lagt seg foran en ambulanse under utrykning på E6.

DEL

E6/RYEN: Natt til torsdag meldte politiets operasjonssentral på Twitter om at de hadde kontroll på en bil som drev uvettig kjøring på E6.

- En bil kappkjørte med en ambulanse under utrykning på E6. Bilen kjørte forbi ambulansen to ganger i høy hastighet for så å bremse ned og hindre ambulansen. Vi har kontroll på aktuell bil. Fører blir anmeldt og får førerkortet sitt beslaglagt, tvitret politiet.

Ifølge Aftenposten skjedde dette i Svartdalstunnelen i retning mot Ryen. Det var ambulansesentralen som meldte fra om den uvettige kjøringen, og de fikk etter hvert gitt politiet bilens registreringsnummer så de kunne spore opp bilen og stoppe den på Ryen.

Ifølge Aftenposten var det snakk om høy fart, men politiet vet ennå ikke eksakt hvilken hastighet det var snakk om i tunnelen.

– Det gikk over fartsgrensen, men vi vet ikke hvor fort det gikk, sier Marita Aune, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til Aftenposten torsdag morgen.

Les også politiloggen for den siste uka her!

Artikkeltags