Nå må du regne med stans ved Taraldrudkrysset

SPRENGER: Den nye adkomstveien til beredskapssenteret sprenges ut, og salvene skytes nå så nær Taraldrudveien at trafikken blir stoppet i perioder.

SPRENGER: Den nye adkomstveien til beredskapssenteret sprenges ut, og salvene skytes nå så nær Taraldrudveien at trafikken blir stoppet i perioder. Foto:

Førstkommende uke fører sprengningsarbeider til korte stopp i trafikken ved rundkjøringen på Taraldrudveien, nær på- og avkjøringen til E6.

DEL

TARALDRUD: Skanska melder at spredningsarbeidene for den nye adkomstveien inn til beredskapssenteret nå har kommet så nær rundkjøringen i Taraldrudveien at det blir nødvendig å stoppe trafikken når salver skal skytes. De etterstreber å gjøre arbeidene utenom rushtiden, men ber om forståelse og tålmodighet for nødvendig stans i kortere perioder. I nabomeldingen fra Skanska heter det:

– Sprengningsarbeidene for den nye adkomstveien til senteret startet opp i desember i fjor, og vil pågå ut januar måned. Fra og med uke 2 foregår arbeidene i en avstand fra Taraldrudkrysset som gjør at trafikken i rundkjøringen stanses i korte perioder når salver skal skytes. Det settes opp informasjonsskilt i området, og vaktposter vil stanse trafikk cirka 50 meter fra rundkjøringen i alle retninger.

Artikkeltags