Foodtruckere kan selge mat og drikke ved Café Utsikten

NYMALT: Café Utsikten er pusset opp, ny bro og benker er på plass, men servering i selve huset blir det ikke i år. FOTO: Aina Moberg

NYMALT: Café Utsikten er pusset opp, ny bro og benker er på plass, men servering i selve huset blir det ikke i år. FOTO: Aina Moberg

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Utenfor Café Utsikten har nå byens foodtruckere fått tillatelse til å selge mat og drikke til turgåere.

DEL

EKEBERG: Bymiljøetaten (BYM) har de siste ukene jobbet med et strakstiltak for å få på plass en midlertidig servering ved den nymalte «perlen» i Ekebergskråningen.

– Vi har vært i kontakt med de ni godkjente foodtruckene som nå kan stå ved Utsikten og selge sine varer. Det er satt opp et strømskap de kan benytte seg av, sier Kristian Moen, pressekontakt i BYM.

LES OGSÅ: Servering på Utsikten i sommer

Bestemmer selv når de vil være der

Han kan imidlertid ikke si noe om hvilke dager og når på døgnet foodtruckene eventuelt vil være på plass.

- De velger selv. Det er ikke noe vi kan bestemme, og jeg vet ikke om det har vært noen der så langt, sier Moen.

LES OGSÅ: Krever Utsikten café gjenåpnet i sommer

Kafébygget malt i rødt og hvitt

For tre uker siden sa Alise Davidsen, kommunikasjonsdirektør i BYM, at området skulle ryddes, nye benker og ny bro skulle på plass, og kafébygget skulle males i rødt og hvitt.

Det er nå gjort, og da Nordstrands Blad var innom i helgen var det mange turgåere som kommenterte hvor fint det er blitt, men at de savner serveringen.

 – Vi håper de foreløpige tiltakene gjør at folk nå kan hygge seg på Utsikten. Vi jobber videre med en permanent løsning for drift i det verneverdige kafébygget, sa Davidsen.

LES OGSÅ: Utsikten café er historie

Artikkeltags