Mann savnet fra Bjørndal

Artikkelen er over 1 år gammel

26-åring fra Bjørndal har ikke vært sett siden han forlot sitt hjem tirsdag morgen.

DEL

Siste nytt: Den savnede mannen er kommet til rette. Vi har derfor valgt å avpublisere navn og bilde.

BJØRNDAL: Onsdag kveld sendte politiet ut en pressemelding, der de ber om publikums hjelp i sin søken etter en 26 år gammel savnet mann fra Bjørndal.

Dro hjemmefra tirsdag morgen

Mannen forlot sitt hjem i Åslandhellinga på Bjørndal tirsdag 6. mars på morgenen. Det er ingen sikker observasjon av saknede etter dette.

Savnede beskrives som 175 centimeter høy med slank kroppsbygning. Han har lys hudfarge, fyldig mørkebrunt hår som rekker til litt over kragen, noe skjeggvekst, kraftige mørke øyenbryn og brune øyne.

Ifølge etterlysningen bruker han vanligvis briller, men disse hadde han ikke på seg da han forlot sitt hjem.

- Han har trolig på seg en svart halvlang tykk ulljakke, mørke bukser og hvite fritidssko. Han studerer på Blindern, og kan virke noe nedstemt, skriver politiet i pressemeldingen.

Politiet har også offentliggjort navn og bilder av den savnede mannen.

Har du opplysninger om savnede, så vennligst kontakt politiet via Kriminalvakta i Oslo politidistrikt på telefon 22 66 99 66 eller til sentralbordet på telefon 22 66 90 50.

Leter utover kvelden

Det har vært lett etter mannen siden tirsdag, også fra lufta, og med bistand fra frivillige organisasjoner.

"I overkant av 40 frivillige med snøscootere, ATV og hunder bistår oss i søket etter savnede på Bjørndal. I tillegg får vi bistand av et SeaKing helikopter til søk i området Grønliåsen og rundt Klemetsrud kirke. Dette vil støye, men vi gjør det fordi vi er bekymret for savnede" twitret politiet tirsdag kveld.

Søket ble trappet ned på natten, og så gjenopptatt onsdag.

Onsdag kveld skriver politiet på Twitter at de fortsatt leter etter savnede, og at søk vil pågå i bjørndalsområdet utover kvelden, i samarbeid med frivillige.

- Politiet og frivillige er fortsatt ute og søker i området. Vi gjør en fortløpende vurdering på hvor lenge vi holder på, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til Nordstrands Blad onsdag klokken 22.30.

Navn og bilde av savnede offentliggjøres i samråd med pårørende.

Politiet har ikke mistanke om at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen.

Politiet kan som alltid også kontaktes på telefon 02800, hvis du skulle ha opplysninger i saken.

Artikkeltags