HOLMLIA: Det er filmfestivalen Oslo Pix, som med støtte fra Obos og i samarbeid med Euforia Film og en rekke lokale aktører, som inviterer til gratisvisning av oslobandet Karpe Diems "Adjø Montebello" på Holmlia.

Filmen ble vist kun fire dager på kino i desember, men lørdag 5. mai får du muligheten igjen.

- Ta med alle du kjenner, og kom og se fjorårets beste konsertfilm ute i det fri! oppfordrer arrangørene.

De tipser også publikum om å kle seg godt og ta med noe å sitte på, da det kan bli kjølig utover kvelden.

Positivt søkelys

Filmvisningen er oppstarten av prosjektet Pix Nabolag, der målet er å by folk på fantastiske filmopplevelser der de bor, og nå er det altså på Holmlia det skjer.

Festivaldirektør Susann Østigaard henviser til at Holmlia har vært mye i fokus den siste tiden, med negativt fortegn, og at de håper Pix Nabolag kan bidra til noe positivt.

- Vi håper dette er starten på en serie av arrangementer i framtiden, som skal bygge samhold, skape identitet og stolthet over egen bydel og hjemsted. Vi har valgt å legge det første arrangementet nettopp til Holmlia fordi vi ønsker å minne folk på at det først og fremst er et fint og godt sted å bo, hvor naboer og venner, gamle og unge, kan møtes og ha det gøy sammen. For oss er altså dette ikke kun et filmarrangement, men noe vi håper kan bety noe for lokalsamfunnet, sier Østigaard til Nordstrands Blad.

På fotballbanen

"Adjø Montebello" byr på en musikalsk reise gjennom den populære og prisbelønte rapgruppa Karpe Diems innholdsrike univers.

Stedet for filmvisningen er fotballbanen mellom Lusetjern og Holmlia skoler, og lørdagens arrangement varer fra klokken 20-23. Filmstart er klokken 21.30.

Det er 12 års aldersgrense, eller ni år hvis barnet er i følge med en voksen.

LES OGSÅ:

UKM på Holmlia ga dommerne gåsehud

Holmlia trenger kjærlighet og god musikk

Søndre Aas gård - landlig idyll i byen

Talentfabrikken på Holmlia

Holmlia skole er den første dysleksi-sertifiserte skolen i Oslo

Her kan barna leke seg spreke

Audun Lysbakken stortrives på Holmlia

Holmlia-forfatter på verdenskartet

Holmlia - den nye scenen for rock og blues