Gå til sidens hovedinnhold

La deg inspirere av Tom Egeland

Artikkelen er over 5 år gammel

Neste uke er det krimfestival i Oslo, og nordstrandsforfatter Tom Egeland oppfordrer forfatterspirer med flerkulturell bakgrunn til å melde seg på gratis kurs.

OSLO: I år arrangeres Krimfestivalen i Oslo for femte gang, med et mål om å utforske det særegne ved nordisk krim og sette den i et internasjonalt perspektiv.

Cappelen Damm og Krimklubben er hovedarrangører, og de har blant annet fått med seg vår lokale krimforfatter Tom Egeland på laget.

LES OGSÅ: Slik ble Egeland del av et hardkokt krimmiljø på Nordstrand

Egeland er en av Norges ledende krimforfattere, og han har også lang erfaring fra film og TV-bransjen.

- I forbindelse med Krimfestivalen arrangerer Ulrik Imtiaz Rolfsen og jeg skrivekurs for unge med flerkulturell bakgrunn, opplyser Egeland til Nordstrands Blad.

Krimfestivalen lurer nemlig på hvor de nye stemmene i norsk krim er, og ønsker å inspirere til historiefortellinger fra unge folk utenfor det etablerte miljøet.

De vil gjerne gi forfatterspirer med flerkulturell bakgrunn et dytt på veien, og tirsdag 1. mars blir det derfor gratis fortellerkurs med Egeland og hans krimkollega Rolfsen.

LES OGSÅ: Deler mordoppskrifter på Nordstrand

Sistnevnte har arbeidet med film siden 1995 og også gitt ut kriminalromanen Gass.

- Vi i Krimfestivalen ønsker å inspirere til historiefortellinger fra unge folk som ikke er «hvite menn og kvinner som pusher femti», heter det i invitasjonen til kurset.

Det er begrenset antall plasser , og hvis du er i målgruppen for kurset kan du melde deg på ved å sende e-post til: invitasjoner@cappelendamm.no

Påmeldingsfrist er fredag 26. februar.

LES OGSÅ:

Karsten Alnæs' innsikter om to sider av kjærligheten

Frid Ingulstad har skrevet flere hundre bøker

Skrev for å få puste da hun mistet sønnen

Debuterer med bluesalbum i bokform