Her kan du feire sankthansaften!

MALMØYA: Vellet inviterer også i år øyboerne sine til sankthansfeiring på Damper'n. Her fra fjorårets feiring.

MALMØYA: Vellet inviterer også i år øyboerne sine til sankthansfeiring på Damper'n. Her fra fjorårets feiring. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I år faller sankthansaften på en lørdag, og det er flere lokale arrangementer å velge mellom.

DEL

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Totalforbudet mot åpen ild ble nylig opphevet, dermed er det i skrivende stund gode muligheter for sankthansbål lørdag 23. juni.

Her er en oversikt over de lokale feiringene vi har fått tips om eller funnet opplysninger om på nettet, med forbehold om endringer som måtte oppstå.

Noe som er feil eller et arrangement vi ikke har fått med oss? Send en epost til tips@noblad.no så oppdaterer vi listen!

Send oss gjerne et bilde fra din sankthansfeiring, via www.noblad.no/mittnoblad eller til tips@noblad.no

Hvervenbukta

I Hvervenbukta blir det sankthansfest og gratis utekonsert fra klokken 18.30. På scenen står Bøyen Beng, Some Waits Band, Domika og rapperen EMGR, Frytt og Ståll Ull Band. Konferansier er Edith Stylo.

Det er også gratis kunstverksted for barn og vernissage på kunstfotoutstillingen "Stemninger fra Hvervenbukta" i Galleri Stylo fra klokken 16, samt internasjonal kunstkafé med "smak av Polen". Det blir dessuten parkouroppvisning og poledance.

Arrangementet er familievennlig, gratis og alkoholfritt. Den polske klubben og Galleri Stylo i Hvervenbukta er arrangører, støttet av blant annet Enhet for mangfold og integrering i Oslo kommune og Bydel Søndre Nordstrand.

Her kan du lese om Vær Stolt-festivalen!

Nordstrand bad

Nordstrand Vel inviterer til sankthansfeiring ved Nordstrand Bad, fra klokken 19. Her blir det levende musikk ved Empty Souls, leker og natursti. Ta med deg det du vil spise og drikke, samt noe å sitte på. Fellesgriller. Nordstrand Vel oppfordrer folk til å la bilen stå hjemme, og inviterer til fest selv om godværet skulle utebli.

LES OGSÅ: Irriterende, men ikke ulovlig parkering ved Nordstrand bad

Ljansbadet

Ljans Vel inviterer til sankthansfeiring på Ljansbadet ved Mosseveien fra klokken 18. De har griller, ta med mat og drikke selv. Fra klokken 19-21 er det italiensk jazzinspirert livemusikk med Roberto Palermo på trekkspill og Pierluca Taranta på gitar. Arrangementet er gratis for vellets medlemmer, andre må betale hundre kroner.

Ulvøya

På Ulvøya starter feiringen klokken 17, med karnevalstog for store og små fra toppen av Fiskekroken til Sydstranda. Med forbehold om godkjenning av Brann- og redningsetaten tennes det lille bålet klokken 18.30 og det store bålet klokken 21. Det blir fellesgriller. Vellet oppfordrer folk til å ta med seg selv, naboen, grillmat, pledd og drikke. Har du tørt trevirke til bålet kan det leveres torsdag og fredag mellom klokken 18-22.

LES OGSÅ: Full rulle i bydelens nye skatepark

Malmøya

Solviks Venner som driver bade-  og campingplass for funksjonshemmede på Malmøya melder på sine facebooksider at det på sankthansaften er muligheter for både rømmegrøt og spekeskinke med mer i kafeen. Fra klokken 22 blir det levende musikk med Lille Jon fra Blanda drops, og alle er velkommen.

Malmøya Vel melder på sine nettsider at det som alltid blir sankthansfeiring på Damper'n. Start klokken 18. Det blir fellesgrill, og folk oppfordrers til å ta med ønsket mat og drikke, stoler og pledd. Den lokale fiskebåten Fjordgutt leverer reker direkte mot bestilling i forkant. Bålet tennes klokken 19. Lars Thomas Grønlien spiller opp til bryggedans.

LES OGSÅ: - Det kan gå hundre år til neste gang en slik eiendom er til salgs

Abildsøfeltet/Østensjøvannet

Tradisjonen tro blir det også i år sankthansfest på Abildsøfeltet ved Østensjøvannet.

Abildsø IL melder på facebooksiden sin at det hele starter klokken 17, med litt musikk og åpen kiosk. Tryllekunstneren Chriss Chrissell kommer cirka klokken 18. Det blir musikalske innslag ved lokale krefter, pølselotteri, leker for barna og salg av grillmat. Bålet tennes klokken 21.

LES OGSÅ: Sa ja til Manglerud bad

Godlia

På Godlia inviterer vellet til sankthansaften på hagelagstomten. Her blir det grilling med mer. Ta med mat, drikke og stol. Det er god plass for barna å leke. Grillen er varm fra klokken 18, får lokalavisen opplyst.

Høyenhall

På Høyenhall inviterer vellet til sankthansfeiring i Kildals have fra klokken 18 til 22. Her blir det bål, loddsalg og musikk, samt salg av kaffe og kaker. Fellesgriller er tilgjengelig i parken, folk oppfodres til å ta med noe å sitte på.

Her kan du se glimt fra sankthansaften 2017!

Artikkeltags