Drapssiktet 40-åring fremstilles for varetektsfengsling

PÅGREPET: 40 åringen, som er siktet for drapet på en 54 år gammel mann på Hellerud, blir fremstilt for varetekstfengsling i dag, torsdag.

PÅGREPET: 40 åringen, som er siktet for drapet på en 54 år gammel mann på Hellerud, blir fremstilt for varetekstfengsling i dag, torsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

En 40 år gammel tyrkisk mann som er siktet for drapet på Hellerud i Oslo i juni, framstilles for varetektsfengsling torsdag ettermiddag.

DEL

HELLERUD: 40-åringen ble pågrepet i Bulgaria etter drapet på en 54 år gammel mann av tyrkisk opprinnelse 15. juni i Hellerudgrenda. Onsdag ble han utlevert til norske myndigheter.

LES OGSÅ:

Drapsalarm på Hellerud

Leter etter bilen til drapsofferet

Har funnet drapsofferets bil

Mannen skal framstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett klokken 13 torsdag, opplyser politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby.

Fra før er en finsk mann i 50-årene varetektsfengslet i samme sak. Finnen er siktet for drap eller medvirkning til drap.

LES OGSÅ: To menn pågrepet for Hellerud-drapet

54-åringen ble funnet død i sin bolig på Hellerud i Oslo av familiemedlemmer. Finnen ble pågrepet i Finland og deretter utlevert til Norge. Begge to kom til Norge kort tid før drapet og forlot landet kort tid etterpå.

– Formålet med deres opphold i Norge er selvsagt viktig og blir et sentralt tema i de videre avhørene, sa politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt til NTB i midten av juli.

LES OGSÅ: Drapssiktet finne pågrepet for Hellerud-drapet

Artikkeltags