Tirsdag er det lysvandring i Hvervenbukta

FLAMMESHOW: Flammer under fjorårets lysvandring i Hvervenbukta.
Foto: Karen Gjetrang

FLAMMESHOW: Flammer under fjorårets lysvandring i Hvervenbukta. Foto: Karen Gjetrang

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag 17. september lyses Ljanskollen opp for niende gang.

DEL

HVERVENBUKTA: Tirsdag 17. september er det igjen klart for lysvandring i Oslo sør. Det er Bydel Søndre Nordstrand som arrangerer den populære lysvandringen for niende år på rad, i samarbeid med lokale organisasjoner og frivillige.

Kveldsturen rundt Ljanskollen åpnes i Hvervenbukta klokken 19, i regi av barn og unge fra bydelen. På den påfølgende rundturen vil du møte lysdekor så vel som underholdning og stands.

- Mens vi venter på at mørket skal senke seg varter lokal ungdom opp med kulturelle innslag fra scenen. Underveis er det masse lys og lyspunkter, og det blir nesten 50 stands med ulikt innhold. Vi blir underholdt av flere kor, av dansere, av sjonglører og mye mer, opplyser kommunikasjonsansvarlig Cindy Empaynado i Bydel Søndre Nordstrand.

Arrangementet avsluttes med underholdning på stranden i regi av Melafestivalen.

- Vandringen avsluttes nede i Hvervenbukta, der vi sjøsetter lanterner før vi lar oss imponere av Bollywoodglede fra scenen, og Capoeira og flammeshow ved stranda, sier Empaynado.

Det blir satt opp gratis busser for folk som vil være med fra Holmlia stasjon klokken 18.30 og fra Hauketo stasjon klokken 18.40.

Her kan du lese om og se bilder fra fjorårets arrangement:

Artikkeltags