Her er de mest leste sakene i Nordstrands Blad i 2019

Foto:

Skattelister, valpen Ebba og Senkveld-programledernes huskjøp har vært noe av det nordstrandsfolk har lest i Nordstrands Blad i år. Vi har funnet frem de ti mest leste sakene for 2019.

DEL

NORDSTRANDS BLAD: I anledning juleferie og slutten på 2019 har Nordstrands Blad lett i arkivene og funnet frem lesernes favorittsaker. Her presenterer vi de ti mest leste abonnementssakene fra januar til desember i 2019. Det inkluderer blant annet en guide til uteservering, legeliste, saker om butikker som legges ned og åpner, og kjendiser som har flyttet til bydelen.

1. Lønnstoppen for Bydel Nordstrand i 2018

Den mest leste saken ble publisert tidlig på morgenen tirsdag 5. november. Da kom skattelistene for 2018, og i Nordstrands Blad skrev vi om lønnstoppen for Bydel Nordstrand. I denne saken presenterte vi topp hundre lokalbeboere som tjente mest i 2018.

Les saken her:

2. Guide til uteserveringer

I begynnelsen av juli fikk Nordstrands Blads lesere en guide til uteserveringer i Bydel Nordstrand og Bydel Østensjø. Her presenterte vi steder du kan nyte en øl i solen, og prisnivået på de forskjellige stedene.

Les saken her:

3. Bil utenfor trappene på Sæter

En uhedig sjåfør kjørte bilen sin over Sæter Torg og var på vei ned trappene før han fikk bremset bilen. Heldigvis ble ingen skadd – verken fotgjengere eller sjåføren.

Les saken her:

4. Bakerens Kone legges ned

Etter nesten ti år på Lambertseter senter skal Bakerens Kone legges ned på Lambertseter senter. Det ble vanskelig for den populære kafeen å holde åpent med både færre gjester og økt konkurranse.

Les saken her:

5. Legene med lengst venteliste på Nordstrand

Det kan være greit å vite hvilke leger som har ledig kapasitet, og hvilke som har lange ventelister. I slutten av oktober sjekket vi legelisten.no både for å finne de fastlegene i Bydel Nordstrand med lange ventelister, og de med ledig kapasitet.

Les saken her:

6. Sportsbutikk tar over Deichman på Lambertseter

Det er mye som skjer på Lambertseter om dagen, og det er åpenbart av interesse for mange. I desember fortalte senterleder på Lambertseter senter at en sportsbutikk på nærmere 1000 kvadratmeter skal overta lokalene til Deichman flytter ut av kjøpesenteret og over i det nye kontorbygget i Langbølgen.

Les saken her:

7. Valpen Ebba er tilbake igjen

Etter to uker med fortvilet leting ble den lille valpen Ebba, som da bare var fire måneder gammel, funnet en tirsdag formiddag i september. At den lille valpen forsvant engasjerte hele lokalmiljøet, og eieren til Ebba har anslått at omtrent 100 personer hjalp til i letingen.

Les saken her:

8. Se Nordstrand fra luften

I januar sendte vi opp dronen og lagde bildeserie av Nordstrand fra luften. Det ble 25 bilder av Ekeberg, Holtet og Lambertseter fra 100 meters høyde.

Se bildeserien her:

9. Stian Blipp har kjøpt drømmmehuset på Nordstrand

I sommer ble det kjent at Stian Blipp og kona Jamina hadde kjøpt hus på Bekkelagshøgda. – Jeg er stolt som en hane, dette er et godt, gammelt drømmehjem, sa Blipp da.

Les saken her:

10. Helene Olafsen flytter til Nordstrand

Den siste saken på vår topp 10 leste saker-kavalkade er saken om at Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen kjøpte hus på Nordstrand. – Det er et koselig, gammelt hus på Nordstrand som vi skal leve lenge i og aldri flytte fra, sa Olafsen da.

Les saken her:

Artikkeltags