Klemetsrud skole 150 år!

JUBILEUMSFEST: Klemetsrud skole markerte nylig 150-årsjubileet med stor fest på skolen. Oppmøtet var det ingenting å si på. Foto: Inge Pedersen

JUBILEUMSFEST: Klemetsrud skole markerte nylig 150-årsjubileet med stor fest på skolen. Oppmøtet var det ingenting å si på. Foto: Inge Pedersen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Klemetsrud skole har en historie helt tilbake til 1867, og dette er selvfølgelig blitt grundig feiret.

DEL

KLEMETSRUD: I år er det 150 år siden oppstarten av Klemetsrud skole.

Skolen holdt først til i det lille trehuset ved rundkjøringen og gatekjøkkenet et steinkast unna, men i 1911 ble murbygningen på dagens skole innviet.

I takt med økende elevtall er skolen utvidet med nye bygg, og nye utvidelser står ifølge skolebehovsplanen for tur også i årene fremover.

LES OGSÅ: Slik skal de få plass til alle skoleelevene

På 17. mai fikk jubileumsskolen gå som nummer to i barnetoget i byen, tredje trinn har sunget foran Stortinget og i månedsskiftet mai/juni var det jubileumsuke på Klemetsrud skole.

– Da hadde vi masse aktiviteter for å feire, og jubileumsforestilling av og med barna på skolen, forteller Guro Herje Haga i jubileumskomiteen.

Konferansierer var skuespiller Ravdeep Singh og musikkanmelder Sandeep Singh.

– De er begge tidligere Klemetsrud-elever og kjent fra Børning 2 og Idol. Vi hadde også besøk av fire elever fra 1937. Det var masse folk, utstilling med gamle bilder, servering fra alle kulturer og innslag fra alle klassetrinn. Korpset spilte også, forteller Haga fornøyd til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ:

Bydelsdirektøren i Søndre Nordstrand skifter beite

Brannen på Toppåsen skole kan være påsatt

DEBATT: Støyen fra politiets beredskapssenter stopper ikke ved kommunegrensa

Har åpnet ølbryggeri på Bjørnerud

Artikkeltags