Rocker opp Høyenhallparken

Flesk & Fløyel: Har vært med på Rock Høyenhall siden starten, og spiller stort sett bare denne ene gangen per år. FOTO: Lars Ole Ørjasæter

Flesk & Fløyel: Har vært med på Rock Høyenhall siden starten, og spiller stort sett bare denne ene gangen per år. FOTO: Lars Ole Ørjasæter

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag 27. august arrangeres Rock Høyenhall for syvende år på rad.

DEL

HØYENHALL: Lyst til å oppleve lokale artister i nærmiljøet?

Rockefestivalen i Høyenhallparken er blitt en populær tradisjon som trekker mye folk, og førstkommende lørdag er det klart for den syvende utgaven av Rock Høyenhall.

– Klokken 16 entrer Flesk & Fløyel scenen og deretter går det i ett til klokken 20, forteller Lars Ole Ørjasæter på vegne av arrangørene.

LES OGSÅ:

Burger King kommer til Manglerud

Vil ha de gamle brillene dine

Et springbrett

Årets band og artister er en lett blanding av nye og mer etablerte Rock Høyenhall-deltakere, og alle har tilknytning til Bydel Østensjø.

– For noen er Rock Høyenhall debutarena og springbrett til andre musikalske oppdrag, og første gig er foran et tusentalls tilskuere, fastslår Ørjasæter.

LES OGSÅ: Anbefaler boligblokker ved eterfabrikken

Ni band/artister

Her er årets bandliste i spillende rekkefølge:

Flesk & Fløyel, Haye Minol, Ellisiv, Freeman & The Bitches, Påls Butikk, Primus Motor, Points Taken, Fierce Justice og Me and the Julios.

Arrangørene opplyser at Rock Høyenhall er et alkoholfritt arrangement som passer for både ung og gammel, og de håper mange tar turen til lørdagens lokale musikkfestival i parken på Høyenhall.

Her kan du lese tidligere omtaler av Rock Høyenhall:

Rocka dugnad

Regntung rock

Regnet stoppet ikke rocken

Bildeserie fra Rock Høyenhall

Høyenhall rocker igjen

Lurer du på hva du skal gjøre før Rock Høyenhall starter? Fra klokken 12-17 er det torgfest på Bogerud med musikk, byutviklingsdebatt og andre aktiviteter.

Familiedag på søndag

Allerede søndag 28. august er det et nytt arrangement på Høyenhall. Da inviterer nemlig Høyenhall barn og unge til familiedag i parken, fra klokken 13-15.

Her blir det som vanlig morsomme aktiviteter for store og små.

LES OGSÅ: Her kan du kontrollere soppen du plukker

Artikkeltags