MANGLERUD: Sist lørdag sto han på scenen i Telenor Arena og fremførte sin egen sang «Bare 11 år» på direktesendt TV. Vel hjemme på Manglerud kan Edvard puste fornøyd ut etter finaleopptredenen.

LES OGSÅ: Lokalprofilen: Edvard inntar arenaen

– Det var helt utrolig, en opplevelse jeg aldri vil glemme. Det å vite at det er så mange TV-seere og 15.000 mennesker i salen er helt rått å tenke på. Jeg var ikke så veldig nervøs, bare spent. Synes det gikk bra. Det gjorde ikke så mye at jeg ikke var blant gullfinalistene. Jeg hadde en kjempefin supportergjeng i salen, sier Edvard til Nordstrands Blad etter finalen.

LES OGSÅ: Kristian Torgalsen - fløyelsstemmen fra Bekkelaget

Han sier at tiden fra han fikk vite at han var en av de ti finalistene og til nå, har vært en veldig morsom og lærerik tid.

– Jeg har også blitt kjent med mange nye og kjempehyggelige mennesker. Jeg er imponert over opplegget og hvor mye planlegging og forberedelser som skal til for å lage et så stort TV-show, sier Edvard.

LES OGSÅ:

Edvard spilte på gjenåpningen av Manglerud skole

Edvard spilte under bydelsdagene i Østensjø

Han syntes det var trist å ta farvel med de andre finalistene, men musikken legger han ikke på hylla.

– Jeg vil satse på musikk videre. Jeg vil fortsette med gitar og sang og delta på de arrangementer jeg får anledning til. Jeg gleder meg til å delta på UKM, sier den talentfulle 12-åringen.

LES OGSÅ:

Den padlende pianisten på Nordstrand

Aksel Rykkvin - en stemme å merke seg

UKM Østensjø bare fortsetter å vokse

Bildeserie fra UKM Østensjø 2017