Gå til sidens hovedinnhold

Nå planlegger de Nordstrandsdagene

Artikkelen er over 5 år gammel

Årets Nordstrandsdager går av stabelen 23.-29. mai. De inneholder både konsert på Ekeberg og barnehagebarnas dag på Lambertseter.

NORDSTRAND: – Planleggingen er godt i gang. Arrangementet vokser i år også. Det blir noe for enhver smak, sier Lars Petter Solås (Frp), sjef for bydelsdagene for fjerde gang, dessuten leder av bydelens barne-, ungdom- og kulturkomité.

Med seg i arbeidsgruppen har han Jan Mehol (Ljan fotball), Hallvard Heimdal (Lambertseter bibliotek), Grete Smidt (Lions Club Nordstrand), Elen Roaldset (Bekkelagshøgda Vel) og Arunas Jocius ( Nordstrand basket).

Nordstrandkonsert

Det store trekkplasteret blir nok en gang konserten på Hundesletta, og det jobbes nå med å sikre en kjent og spennende artist.

I fjor måtte Nordstrand-konserten, med blant andre Venke Knuston, avlyses bare timer før den skulle finne sted på grunn av regnvær.

LES OGSÅ: Måtte avlyse konserten

- Jeg har bestilt sommervær til lørdag 28. mai, men dersom regnet skulle komme i år også, så vil selv ikke en monsun gå utover konserten. Nå er vi forberedt, sier Solås.

To dager for barnehagebarna

Av andre store arrangementer under Nordstrandsdagene, røper han at barnehagebarnas dag utvides til to dager på Lambertseter gård.

- Lambertseter ungdomsklubb, Lions Club og Lambertseter gård samarbeider om denne dagen for de yngste. Arrangementet, med både sauegjeting og tryllekunstnere, har vokst seg så stort at vi må utvide. Med 350 barn i fjor, var det maks kapasitet på én dag, sier Solås.

LES OGSÅ: Et tilbud til hele Bydel Nordstrand

Hjerte for Nordstrand, bli med

Nordstrandsdagene er i regi av Bydel Nordstrand, for hele området og for alle som bor der.

– Bydelsutvalget setter hvert år av midler til bydelsdagene, men ryggraden i arrangementet er den frivillige innsatsen. Vi håper derfor at flere lokale bedrifter vil støtte oss litt økonomisk i år også, sier Solås.

Arbeidsgruppen treffes jevnlig frem mot mai. Neste møte er 9. mars i bydelshuset på Sæter.

– Alle som har et hjerte for Nordstrand og vil bidra, er velkomne på møtene våre. Ellers kan man følge oss på facebooksiden vår, sier Lars Petter Solås.

LES OGSÅ: Nordstrand aktivitetspark snart i mål