Kjendiser søker lokalt sangtalent til julekonsert

Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal søker sangtalent fra Nordstrand til duett med Arredondo i Nordstrand kirke 26. november.

Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal søker sangtalent fra Nordstrand til duett med Arredondo i Nordstrand kirke 26. november. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lokale sangtalenter kan nå søke om å få synge duett med Maria Arredondo i Nordstrand kirke i slutten av november.

DEL

NORDSTRAND: Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla legger ut på juleturné 21. november med julekonserten "Vår jul".

Torsdag 26. november skal de opptre i Nordstrand kirke, hvor de synger sammen med Nordstrand barne- og ungdomskantori.

I den forbindelse søker artistene et lokalt sangtalent som skal synge "Himmel på jord" sammen med Maria Arredondo.

- Dette er en vakker sang som virkelig fanger mye av det julen handler om for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på vegen fra Kristiansand i sør til Oppdal i nord, ville gjøre dette til en helt spesiell opplevelse for meg, sier Maria i en pressemelding fra Kulturmeglerne.

Hvem kan så melde seg på, lurer vi på?

- Artistene er på jakt etter alt fra barn til bestefar, så her er det rom for alle for å melde seg på. Du må bare kunne synge "Himmel på jord" på en fin måte, sier Sigrun Engum i Kulturmeglerne til Nordstrands Blad.

Ifølge Engum har påmeldingsvideoer allerede begynt å komme inn fra flere steder i landet.

Søknad skjer ved at den lokale sangglade spiller inn en videosnutt eller et lydklipp av seg selv der vedkommende synger "Himmel på jord", og sender videoen i en privat melding til "Vår jul"-siden på Facebook.

Artistene plukker selv ut sangtalentet de vil ha med seg under konserten, og beskriver Nordstrand kirke som et veldig godt konsertlokale.

- Vi ønsket en konsert i Oslo og da var Nordstrand et naturlig valg. Torstein kjente godt til tidligere organist Svein Møller og har derfor vært i kirken mange ganger. Nordstrand kirke er en veldig god konsertkirke, noe som også spiller positivt inn. Barnekoret har vi fått et kjempegodt inntrykk av, så vi gleder oss veldig til dette, sier artistene.

Artistene vil øve med Nordstrand barne- og ungdomskantori før konserten.

Under årets juleturne vil en andel av overskuddet fra konsertene gå til «Marias bleieprosjekt», et veldedig prosjekt hvor pengene brukes til å skaffe bleier og spesialmadrasser til funksjonshemmede barn og voksne i Moldova.

Les også: Foreldre på Nordstrand frykter konsekvensene av nye skolegrenser

Les også: Nå blir det handelskrig på Bøler

Les også: Jernbaneverket vil ha kontakt med energibrønn-eiere

Les flere saker fra noblad.no

Artikkeltags