Uvisst hva det blir her

STENGT: Slik ser det ut ved hovedinngangen til Lambertseter senter i øyeblikket. Lille Persille er avviklet, og man venter på en nyleietaker. Foto: Aina Moberg

STENGT: Slik ser det ut ved hovedinngangen til Lambertseter senter i øyeblikket. Lille Persille er avviklet, og man venter på en nyleietaker. Foto: Aina Moberg

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Lille Persille på Lambertseter senter er historie. Hva som kommer istedenfor er ikke bestemt.

DEL

LAMBERTSETER: Denne uken ble kunder til kjøpesenteret møtt med gråpapir og svarte gardiner ved hovedinngangen der det før var mulig å kjøpe mat og drikke.

Senterleder Tonje Holm-Fischer er knapp i uttalelsen om hva som er skjedd, og vil per i dag ikke røpe hvem som skal inn i lokalene selv om mange rykter går. På en lapp står det kun "Lille Persille har dessverre avviklet. Følg med for mer informasjon". (Se bilde nedenfor teksten)

Midlertidig løsning

– Obos Forretningsbygg jobber nå aktivt med å få avklart ny leietaker av lokalet. Det vil uansett bli en midlertidig løsning frem til ny leietaker er på plass på nyåret, sier Holm-Fischer til Nordstrands Blad.

Lang historie

Hun gleder seg imellomtiden over at nye Lambertseter senter straks fyller fem år.

– Vi stod frem i ny drakt 10. oktober 2010, men senterets historie strekker seg tilbake til 1958. Enkelte av våre leietakere er med fremdeles, sier Holm-Fischer.

LES OGSÅ: Stormet inn i nytt senter

Flere utmerkelser

Senteret kan glede seg over at kundene har tatt vel imot alt det nye. Ved årsskiftet 2014-15 kunne senterlederen fortelle at de rundet én milliard kroner i omsetting.

Samtidig ble Marianne S. Andersen, Menys butikksjef kåret til "Årets kjøpmann i Norge" i 2014, og herreklærbutikken Instinct med Ronny Angeltveit ble kåret til "Årets Texcon Gaselle".

LES OGSÅ: Kåret til årets bygg i 2010

Feirer sine fem første år

Femårs-jubileet skal feires med brask og bram fra 22. oktober. Da er også flere nye leietakere på plass.

– Vi åpner en ny butikk med barneklær. Newbie er på plass allerede 8. oktober. Nevnes kan også at Tilbords blir til Traktøren, forteller senterlederen.

Nordstrand conditori flytter hit

I det gamle Lambertseter senter, ved torget der Kiwi ligger, har Life avviklet og trafikkskolen Lappen flyttet til Cecilie Thoresens vei 5.

– Her flytter Nordstrand Conditori inn, sier Holm-Fischer.

Konditoriet ligger i dag på Munkelia (se bildet nedenfor),  i det bygget som skal rives og bebygges med to blokker. Både Kiwi og konditoriet flytter ut i desember.

LES OGSÅ: 75 nye boliger i Munkelia

To forandringer til som det er verdt å merke seg i det gamle senteret er at Beauty har avviklet og i november åpner Fonus begravelsesbyrå.

– Dessuten har nye eiere overtatt fiskebutikken. Jeg anbefaler alle å ta en tur dit for godt utvalg og en god fiskeprat, sier senterleder Tonje Holm-Fischer.

Artikkeltags