Gå til sidens hovedinnhold

Bingoraner fortsatt på frifot

Artikkelen er over 3 år gammel

Mannen som fredag kveld ranet bingoen på Lambertseter er fortsatt på frifot. Politiet søker nå vitner som kan hjelpe dem å oppklare saken.

LAMBERTSETER: Det var ved 21-tiden fredag kveld den 12. januar en maskert mann kom inn i bingolokalet på Lambertseter og truet til seg penger.

På politiets twitterlogg står det at han truet med en pistol, men Erdal Karagac, avsnittsleder for etterforskning på Stovner politistasjon (Oslo øst politidistrikt) vil ikke slå fast hva det ble truet med.

- Ble noen skadet?

-Nei, ingen i lokalet fikk fysiske skader, men hendelsen var så skremmende at den nok sitter i noen, sier etterforskningslederen til Nordstrands Blad.

- Fikk han med seg mye verdier?

- Vi kan ikke si noe helt konkret kronebeløp, men det kan dreie seg om et sted rundt 40.000 kroner.

Har spor – søker vitner

Gjerningsmannen skal ha gått i retning mot T-banen etter ranet. Det ble søkt i nærmiljøet, men ingen ble pågrepet.

Politiet har spor å gå etter, men ønsker å komme i kontakt med vitner som var i området rundt ranstidspunktet.

- Har dere noen formening om hvem raneren kan være?

- Han kom seg jo av gårde, og er fortsatt på frifot. Vi har innhentet video fra stedet med bilde av personen, men han er så godt tildekket og kamuflert at vi ikke kan si vi vet hvem han er, sier Karagac.

- Ni personer som var utenfor lokalet har fortalt at de så han, og vi arbeider etter vitneobservasjonene. Men vi er veldig interessert i å få kontakt med flere som kan ha sett noe i området rundt bingolokalet fredag kveld, sier etterforskningslederen til Nordstrands Blad.

Gaffatape over lommene

Politiet har oppgitt følgende signalement på raneren:

Cirka 180 centimeter høy, normal kroppsbygning. Iført sort «bomberjakke» med hette og gaffatape over lommene. Han snakket gebrokkent engelsk.

LES OGSÅ:

Tagget ned Nav-kontoret

Snøtung start på tirsdagen