Gå til sidens hovedinnhold

Fyller Bekkelagshuset med bøker

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er igjen tid for Lions' bokmarked på Bekkelaget. I år er det mer enn 20.000 titler å velge i.

SPORTSPLASSEN: - Så er vi klare for et nytt femdagers bokmarked i Bekkelagshuset ved Sportsplasen holdeplass, forteller Tom Schibbye, PR-ansvarlig i Lions Club Oslo Bekkelaget.

- Også i år kan vi by på det vi mener er Oslos største og mest innholdsrike bokmarked, sier Schibbye.

LES OGSÅ: Lions feiret 100 år

20.000 titler

Lionsklubben har igjen fått inn over 20.000 bøker i alle mulige kategorier, som skal sorteres og plasseres i merkede hyller. Schibbye forteller at selv om Bekkelagshuset er et stort lokale, må de bruke hele plassen for å få plass til alt.

Det blir også en egen avdeling med musikk samt kiosk med servering av kaffe og vafler lørdag og søndag.

- Ta en tur til Bekkelagshuset, anbefaler Schibbye og legger til at de holder lave priser.

- Her kan man skaffe seg bøker som vil koste både 5- og 10-gangeren i en vanlig bokhandel. Vi tror de fleste vil finne det man måtte ønske og kanskje har lett etter i lang tid.

LES OGSÅ: Gjenferd og huldre i ny markabok

Fyller opp med nye bøker

Nytt av året er at det mandag klargjøres egne hyller for nyankomne bøker. Dermed vil man fra mandag av finne nye bøker som ikke var i hyllene lørdag og søndag.

- For de som vil ha ekstra mange bøker til en ekstra billig penge, har vi posesalg siste åpningsdag, altså onsdag, sier Schibbye.

LES OGSÅ: Bukkene Bruse stanget ut Harry Hole

Takker for bidragene

Lions Bekkelaget ønsker å takke alle som har gitt dem bøker og lover at overskuddet av salget vil gå uavkortet til gode formål lokalt på Bekkelaget, i landet for øvrig og i utlandet.

Bokmarkedet er åpent lørdag 21. og søndag 22. oktober kloken 10 - 17 og mandag 23. til og med onsdag 25. oktober klokken 14 - 21.

Har du lyst på flere tips til aktiviteter i lokalmiljøet? Sjekk ut www.noblad.no/kalender