Fortviler over tagging

TAGGET TAVLE: Gjentatte ganger har informasjonstavlene langs Ljanselva blitt tagget ned, og de entusiastiske miljøprosjekt-arbeiderne fortviler. Denne tavlen står nedenfor Sagstua.

TAGGET TAVLE: Gjentatte ganger har informasjonstavlene langs Ljanselva blitt tagget ned, og de entusiastiske miljøprosjekt-arbeiderne fortviler. Denne tavlen står nedenfor Sagstua. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Miljøprosjekt Ljanselva gjør alt de kan for å tilrettelegge slik at folk kan få positive opplevelser langs Ljanselva. Men de fortviler over at det de gjør blir ødelagt.

DEL

LJANSELVA: Sist uke skrev vi om den nye naturlekeplassen Miljøprosjekt Ljanselva har opparbeidet ved bydelsoriginalen Ole-Bjørns tidligere rike. Det er bare ett av mange prosjekter ildsjene driver med, som kommer fellesskapet til gode. Dessverre er det jevnlig noen som motarbeider dem.

LES OGSÅ: Åpnet Ole-Bjørns lekeplass

Tagging ødelegger

– Vi legger jo ned ganske mange timer med frivillig arbeid, og da er det lite hyggelig når noen ødelegger, sier Sverre Samuelsen, en av veteranene i Ljanselva-prosjektet.

– Tagging er noe av det vi sliter med. Vi har satt opp informasjonstavler flere steder – blant annet nedenfor Sagstua ved Skulleruddumpa og ved turveien oppover langs elva på Hauketo. Nå er begge tavlene ødelagt av tagging igjen, sier han oppgitt.

Les flere saker om Ljanselva og Miljøprosjekt Ljanselva her!

– Tenk dere om!

Og dette er dessverre ikke den første gangen tavlene blir tagget ned.

– Heldigvis har vi Taggepatruljen til å hjelpe oss, men de kan jo ikke komme hver gang vi melder om ødeleggelser, sier Samuelsen.

Derfor oppfordrer han og de andre i Miljøprosjekt Ljanselva nå taggerne til å tenke seg om:

– Ikke ødelegg det vi gjør for at folk skal trives langs Ljanselva!

LES OGSÅ:

Si fra om søppel vi Rusken-appen

Hedrer Ole-Bjørn med egen plass

Artikkeltags