Prøver å ri av stormen

PRODUSENT: Patrick Strøm fra Nordstrand bor for tiden i LA der han jobber med filmprosjektet om Morgan Kane. Foto: Privat

PRODUSENT: Patrick Strøm fra Nordstrand bor for tiden i LA der han jobber med filmprosjektet om Morgan Kane. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Patrick Strøm fra Nordstrand står midt i stormen rundt det omstridte filmprosjektet om den litterære cowboyhelten Morgan Kane.

DEL

Lokalprofilen Lokalprofilen er en spalte i Nordstrands Blad der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte. Les  om flere Lokalprofiler her!

NORDSTRAND/LOS ANGELES: Mange husker Patrick Strøm som lokal skolerevyhelt. Senere skapte han seg et navn gjennom Big Brother og som programleder på TV.

Det siste tiåret har han store deler av året vært bosatt i L.A. hvor han har vært involvert i filmprosjektet om cowboyen Morgan Kane.

LES OGSÅ: Patrick (30) gjør suksess i Hollywood

Dramatikken rundt prosjektets grunnlegger Ryan Wiik har vært mye omtalt i media i det siste. Drømmen om å lage film av bøkene til Kjell Hallbing aka Louis Masterson er ennå ikke realisert. Og mens lerretet er blankt preger rettssaker hverdagen til de involverte. Nå jobber Patrick Strøm dag og natt for å ivareta aksjonærer samtidig som han prøver å se fremover mot realiseringen av filmprosjektet.

– Hva opptar deg mest om dagen?

– Arbeidet med Morgan Kane-filmen, men akkurat nå brukes det mest tid på å beskytte over 400 aksjonærer mot helt usaklige søksmål her i L.A.

LES OGSÅ: Spørsmålstegn på lerretet

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?

– Hver gang jeg kommer hjem fra L.A. er det alltid frokost på Egon Sæter, dagen etter en middag på Karlsrud Mat og Vinhus (alltid Husets spesial) og tredje dagen blir det en biff og bearnaisesaus fra Pizzabua på Lambertseter. Når jeg er ferdig spist, og skulle jeg ha tid, liker jeg å gå en tur med mamma rundt på Kastellet.

– Hva brakte deg til denne delen av byen?

– Jeg vokste opp i Birger Oliversvei og bodde der til jeg dro i militæret. Når jeg er hjemme på besøk nå bor jeg hos mamma i Steinhammerveien.

LES OGSÅ: Manglerud-regissør (18) til topps i filmkonkurranse

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– Skulle sagt blomkål og spinat, men det er dessverre snus. Prøvde å slutte her i L.A., men nå selger de det overalt.

– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

– Jeg synes det burde kommet opp en diner/sportsbar med dart, TV-skjermer og biljard. Føler Nordstrand mangler en møteplass for både voksne og ungdom. Om bydelen kan hjelpe en som vil satse på det tror jeg det hadde beriket nærmiljøet.

Artikkeltags