Fyller parken med rock

HÅPER PÅ BRA VÆR: Ifølge Lars Ole Ørjasæter har arrangørene av Rock Høyenhall nå kontroll på alt utenom været. 
Foto: Sjur Harby

HÅPER PÅ BRA VÆR: Ifølge Lars Ole Ørjasæter har arrangørene av Rock Høyenhall nå kontroll på alt utenom været. Foto: Sjur Harby

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende lørdag inviterer Lars Ole Ørjasæter og andre ildsjeler på Høyenhall til lokal rockefestival for åttende gang.

DEL

LokalprofilenLokalprofilen er en spalte i Nordstrands Blad der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

Les  om flere Lokalprofiler her!

HØYENHALL: Stedet er selvfølgelig Høyenhallparken, nærmiljøets trivelige og aktivitetsfylte oase mellom Kildals vei og Steinborgveien.

I år fylles scenen med lokale artister som; Sarah Killengren, Ida Matatula, Flesk & Fløyel, Klüwer/Drefvelin, 1900-kullet, Lea Skjellum, Thea Stenslet, Edvard Dahl Thoresen, Haye Minol, Marco Alcantara og Primus Motor.

Les om Rock Høyenhall 2016 her!

– Hva opptar deg mest om dagen?

– Det er først og fremst den åttende utgaven av Rock Høyenhall som går av stabelen i Høyenhallparken lørdag 26. august fra klokken 16 til 20. Heldigvis har vi gode samarbeidspartnere på teknikken og gode hjelpere i nærmiljøet som alltid stiller opp. Det eneste vi ikke har helt kontroll på er været.

LES OGSÅ: Flust av ting å gjøre i helgen!

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?

– Høyenhallparken, som egentlig er to parker som nesten henger sammen. Her er det aktiviteter året rundt med sankthansfeiring og Høyenhallleker, skøytekarneval, barneskirenn når det er snø – og Rock Høyenhall. Parkene benyttes også svært ofte av barnehager og skoleklasser. Nå er det nettopp kommet på plass nye lekeapparater, noe som gjør parken enda mer attraktiv.

Les flere saker om Høyenhall her!

– Hva brakte deg til denne delen av byen?

– Ønsket om å finne et hus med litt hage i et rolig område for snart 25 år siden.

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– Jeg kunne selvsagt nevnt mobiltelefon og PC, men gode venner er et «must».

– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

– Jeg registrerte nettopp at det har blitt 30-sone forbi Høyenhall skole, noe jeg antar at vi kan takke noen politikere for. Ellers er det svært viktig at all kultur; kor, korps, klubben på Manglerud og andre, får gode lokaler i nybygget til Manglerud bad. I det første utkastet var mye av dette utelatt.

LES OGSÅ:

Vil stanse råkjøring på Høyenhall

Et svømmetak nærmere nytt bad på Manglerud

Fakta:

Navn: Lars Ole Ørjasæter

Alder: 58 år
Yrke: Kulturarbeider og skribent
Bosted: Høyenhall
Sivil status/barn: Fire barn

Artikkeltags