Tid for høstlopper!

EKEBERGMARKEDET: I tillegg til alle korpsenes loppemarkeder, er det to ganger i året bruktmarked på campingsplassen på Ekeberg i regi av Norsk Veteranvogn Klubb. Foto: Nina Schyberg Olsen

EKEBERGMARKEDET: I tillegg til alle korpsenes loppemarkeder, er det to ganger i året bruktmarked på campingsplassen på Ekeberg i regi av Norsk Veteranvogn Klubb. Foto: Nina Schyberg Olsen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Høstens loppemarkeder er straks i gang. Se oversikt over lokale arrangementer her!

DEL

NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: Klør det i fingrene etter å gå på skattejakt? Da er det bare å gjøre seg klar til høstens loppemarkeder. Det er masse loppemarkeder i Oslo, og her får du en oversikt over loppemarkeder i distriktet vårt.

Østensjø skoles musikkorps og Ljabru Omsorg+ er først ut, med loppemarked allerede denne første septemberhelgen. Så går det slag i slag med lokale loppemarkeder til ut oktober.

Er det et lokalt loppemarked vi ikke har fått med oss, eller en feil i listen, så gi oss beskjed på e-postadressen tips@noblad.no

Helgen 3. og 4. september

Ljabru Omsorg+ i Ljabrubakken inviterer til loppemarked lørdag 3. september fra klokken 10-16. Her frister de med blant annet sko, møbler, serviser, malerier og bøker. Det blir også kafé og musikalske innslag.

Østensjø skoles musikkorps inviterer til høstens første loppemarked på Østensjø skole 3. og 4. september fra klokken 10-16 på lørdag og 11-16 på søndag.

LES OGSÅ: Foreslår to nybygg ved Østensjø skole

Helgen 10. og 11. september

Denne helgen er det to lokale loppemarkeder:

Bøler og Nøklevann musikkorps har loppemarked på Ulsrud videregående skole lørdag 10. september fra klokken 10-16 og søndag 11. september fra klokken 11-16.

Klemetsrud skolekorps har loppemarked på Klemetsrud skole lørdag 10. og søndag 11. september fra klokken 10-16 og 11-15.

LES OGSÅ: Her spiser Theo pizza med insekter

Helgen 17. og 18. september:

En populær gjenganger er brukt-, dele- og antikkmarkedet på campingsplassen på Ekebergsletta. Allerede fra klokken 06 på lørdagsmorgenen 17. september åpner det markedet i regi av Norsk Veteranvogn Klubb. På dette markedet kan du handle alt mulig rart, eller bare kikke på de flotte kjøretøyene som pleier å dukke opp. Markedet varer til klokken 16.

Lørdag 17. september fra klokken 10-16 og søndag 18. september fra klokken 11-16 har også Bjørndalskolenes musikkorps loppemarked, på Bjørndal skole.

LES OGSÅ: Sjekk hva nabo'n fikk for huset sitt

Helgen 24. og 25. september

Også denne helgen er det to lokale loppemarkeder:

Bekkelaget skoles musikkorps inviterer til loppemarked på Bekkelaget skole lørdag 24. september fra klokken 10-16 og søndag 25. september fra klokken 11-16.

Karlsrud skoles musikkorps har sitt loppemarked på Karlsrud skole lørdag 24. september fra klokken 10-16 og søndag 25. september fra klokken 11-16.

LES OGSÅ: Skolestart på Bekkelaget

Helgen 15. og 16. oktober

Godlia/Trasop musikkorps arrangerer denne helgen loppemarked på Trasop skole. Lørdag fra klokken 10-16 og søndag fra klokken 11-15.

Helgen 22. og 23. oktober

Abildsø Skoles Musikkorps inviterer til loppemarked på Abildsø skole lørdag 22. oktober fra klokken 10-16 og søndag 23. oktober fra klokken 12-16.

Helgen 29. og 30. oktober

Nordstrandskolenes musikkorps arrangerer sitt høstloppemarked på Nordseter skole lørdag 29. oktober fra klokken 09.30-16 og søndag 30. oktober fra klokken 11-15.

LES OGSÅ: Endelig åpnet Munkerud skole

Også Manglerud og Høyenhall skolekors har loppemarked denne helgen, på Høyenhall skole. Lørdag 29. oktober fra klokken 09-16 og søndag 30. oktober fra klokken 10-15.

Helgen 12. og 13. november

Rustad skoles musikkorps skal ha loppemarked lørdag 12. søndag 13. november i stedet for i slutten av oktober som tidligere oppgitt. Stedet er Rustad skole.

Kilder: Innsendte tips, korpsnettsider og loppemarkeder.com (ekstern lenke)

Er det et lokalt loppemarked vi ikke har fått med oss, eller en feil i listen, så gi oss beskjed på e-postadressen tips@noblad.no

Artikkeltags