– Gjør senteret eldrevennlig!

MANGLERUD SENTER: – Gi de eldre flere benker på senteret, er oppfordringen fra Marian Eigeles. Arkivfoto

MANGLERUD SENTER: – Gi de eldre flere benker på senteret, er oppfordringen fra Marian Eigeles. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I et debattinnlegg på noblad.no etterlyste Marian Eigeles flere benker på Manglerud senter. Senterleder har gode nyheter til ham.

DEL

MANGLERUD: Eigeles hadde lest i Nordstrands Blad at Obos har planer om å utvide Manglerud senter. Deler av senteret skal i så fall rives for å gi plass til et nytt tilbygg.

Les hele innlegget til Marian Eigeles på www.noblad.no/debatt

I debattinnlegget skriver Eigeles at det er et anliggende som må ivaretas i forbindelse med utvidelse av senteret:

«Da nåtidens senter ble åpnet var det godt med benker. Men litt etter hvert forsvant én benk etter den andre (...) det ble enda verre da jeg forrige uke så at en benk hadde forsvunnet og blitt erstattet med stoler og bord som tilhører en kafé med kjøpeplikt. Jeg ble opprørt. Vi som for mange år siden har nådd honnørbillettalderen trenger etter en handel, en plass på en benk hvor vi kan hvile og omorganisere oss. Manglerud kjøpesenter må igjen bli eldrevennlig!»

Senterleder Mona Bråten kan glede Marian Eigeles, og andre som har savnet et sted å hvile, med at det settes ut nye benker etter påske.

– Løsningen med sitteplasser som er reservert for gjestene til Kaffekos er midlertidig til midten av april, da det kommer en sofabenk og etter hvert flere sitteplasser som er til våre kunder, sier Bråten.

LES OGSÅ: Vil rive og bygge nytt på Manglerud senter

Les mer om Manglerud og flere debattinnlegg på noblad.no

Artikkeltags