Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til julaften på Manglerud gård

Artikkelen er over 4 år gammel

Randi Clutch brenner for at ingen skal sitte alene på julaften. For fjerde år på rad inviterer hun enslige til julefest på Manglerud gård.

MANGLERUD: Randi Clutch lover en god, gammeldags julefeiring på Manglerud gård med mye god mat, underholdning og sang rundt juletreet.

LES OGSÅ:

Inviterer enslige på julaften

Tradisjonell julemiddag

– Vi begynner klokken 17 med velkomstgløgg og mulighet for at gjestene kan bli litt kjent med hverandre. Så går vi til bords og det blir servert tradisjonell julemiddag med ribbe, julepølse, medisterkake og risgrøt til dessert, sier Clutch.

Det blir også underholdning med lokale artister, Eivind Normann Hansen med sang og Sonny Holt på piano. Kokken leser i tradisjonen tro juleevangeliet og det blir sang rundt juletreet, i tillegg til en liten overraskelse, røper Clutch.

LES OGSÅ: Ordføreren felte julegrana ved Grønmo

Får støtte fra lokale krefter

Hvert år samler Specsavers inn brukte briller til prosjektet «Gi syn til Tanzania» og i år ville de kombinere dette med å gi støtte til et lokalt prosjekt. Valget falt på Randi Clutch og hennes julearrangement. Hun forteller at planene er klare for de ekstra pengene.

LES OGSÅ: Vil ha de gamle brillene dine

– Jeg kommer til å kjøpe inn ny julepynt og LED-lys til å ha på bordene og godt med julekaker. Vi skal ikke spare på noe og man skal bli litt stappa!

I tillegg til Specsavers, støtter Lions, Manglerud sanitetsforening og Bydel Østensjø arrangementet, og Manglerud gård låner gratis ut sine lokaler og utstyr.

Et gratis arrangement

Julefeiringen er gratis for alle gjester, og alle tilbys skyss til og fra.

— Gjestene kjøres med maxitaxi så ingen skal behøve å gå utendørs på julaften.


Påmeldingene har begynt å komme inn, og Clutch regner med å få inntil 40 deltakere som i fjor. Målgruppen er enslige voksne fra 40-50 år og oppover, men hun forteller at selv om majoriteten av gjestene er eldre, så får hun stadig flere yngre gjester.


For å melde deg på, kan du ringe Randi Clutch på telefonnummer 959 39 027 eller gå innom Manglerud gård.

FLERE SAKER FRA NORDSTRANDS BLAD:

Pågrepet for eldresvindel

Sandra (20) roses for åpenhet om mobbing

Opprop mot høyhus på Ulsrud

Ryen helsehus ferdig i 2020

Se hva naboen fikk for huset sitt

Svelget stoltheten - søkte venner på Facebook

Utreder nye tunnelalternativer for E6