Anna & Emma vant MGP junior!

VANT: Anna & Emma vant MGP jr 2019 med låten "Kloden er syk" i Telenor Arena på Fornebu lørdag kveld. Foto: Tom Hansen / NTB scanpix

VANT: Anna & Emma vant MGP jr 2019 med låten "Kloden er syk" i Telenor Arena på Fornebu lørdag kveld. Foto: Tom Hansen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ormøyjenta Emma gikk til topps i MGP junior sammen med venninnen Anna lørdag kveld.

DEL

Duoen Anna & Emma fra Smestad/Ormøya vant MGPjr 2019 med sangen «Kloden er syk» da musikkonkurransen gikk av stabelen i Telenor Arena lørdag kveld.

– Helt fantastisk, var svaret da Anna og Emma fikk spørsmål fra NRKs programledere Sigrid «Siggen» Velle Dypbukt og Mikkel Niva om seiersfølelsen.

Osloduoen – både Emma fra Ormøya og Anna fra Smestad er elleve år gamle – gikk helt til topps i MGPjr med den eneste klimalåten som slapp igjennom til hovedkonkurransen lørdag kveld.

Hele 1.857 låter ble påmeldt, mot 700 i fjor. Bare ti kom med i finalen i Telenor Arena på Fornebu.

Til slutt var det bare fire deltakere, igjen, og de gikk til superfinalen. Av dem var det osloduoen som falt mest i smak hos publikum.

Anna & Emmas låt «Kloden er syk» skriver seg ut fra de to 11-åringenes vilje og engasjement for miljøet.

Emma er datter av Vegard Ylvisåker (40), som ikke la skjul på at han kjente på nervene underveis.

– Det er helt spesielt. Jeg har vært rolig i hele oppladningen. Men når de plutselig står der, blir det litt voldsomt, sa Ylvisåker til NRK.

Artikkeltags