Fikk miljøpris for flott ryddeinnsats

PRISVINNERE: Femteklasse på Bøler skole vant Miljøprisen til østensjøvannets Venner for 2017. Fra venstre: Rektor Morten Sesseng, Helmer Hauglin med diplomet for Miljøprisen, Jenny Husebøhagen med Vandreprisen, samt Amund Kveim i Østensjøvannets Venner.

PRISVINNERE: Femteklasse på Bøler skole vant Miljøprisen til østensjøvannets Venner for 2017. Fra venstre: Rektor Morten Sesseng, Helmer Hauglin med diplomet for Miljøprisen, Jenny Husebøhagen med Vandreprisen, samt Amund Kveim i Østensjøvannets Venner. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Bøler skole er ikke bare 60 år i år, de har også elever som utmerker seg når det gjelder søppelrydding.

DEL

BØLER: I mai i år var elever som dengang gikk i fjerdeklasse på Bøler skole på ryddeaksjon i Kirkeskogen. Der var innsatsen så god at Østensjøvannets Venner nylig belønnet dem med miljøprisen sin for 2017.

LES OGSÅ: Østensjøvannets Venner hedret med kulturlandskapspris

Torsdag 26. oktober var hele femte klassetrinn samlet til prisoverrekkelsen. Her berømmet foreningens leder, Amund Kveim, både elever og lærere for kjempefin innsats på det området skolen har ansvar for å holde fri for søppel.

– De utmerket seg spesielt blant skolene som deltok i ryddearbeidet, og rektor Morten Sesseng ga uttrykk for at det var hyggelig at skolen vant prisen i år og at han var stolt av elevenes innsats, forteller Østensjøvannets Venner etter prisutdelingen.

LES OGSÅ: Forsøpling i fugleparadis

På vegne av elevene var det Jenny Husebøhagen og Helmer Hauglin som mottok diplom og vandrepris for flott innsats på ryddeaksjonen.

– Nå har Bøler skole vunnet Miljøprisen to ganger. Vinner dere for tredje gang får dere også beholde Vandreprisen, fortalte Amund Kveim under prisoverrekkelsen, der han oppfordret skolen til like god innsats kommende år.

LES OGSÅ:

Minner fra en bølerbarndom

Bølergutter roses etter granatfunn

Artikkeltags