Nordstrand aktivitetspark fikk Lions-prisen for 2019

GLADE: Birte Egeland fra Nordstrand Lions sammen med styreleder og ildsjel Tor Øvrebø, skater og banesjef Nicolas A. Gjefle og styremedlem og ildsjel
Merete Habberstad etter prisutdelingen i aktivitetsparken på Sæter.

GLADE: Birte Egeland fra Nordstrand Lions sammen med styreleder og ildsjel Tor Øvrebø, skater og banesjef Nicolas A. Gjefle og styremedlem og ildsjel Merete Habberstad etter prisutdelingen i aktivitetsparken på Sæter. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nordstrand Lions delte i helgen ut foreningsprisen sin til ildsjelene i Nordstrand aktivitetspark.

DEL

NORDSTRAND: Lions på Nordstrand deler hvert år ut sin foreningspris til en klubb eller forening som har sitt virkeområde i bydelen.

- Forutsetningen for prisen er at den har hatt betydning for barn og unge, og har medvirket til nye ideer og aktiviteter i vår bydel, opplyser Nordstrand Lions.

Ifølge Lions sto det i år mellom tre flotte og fullverdige kandidater: Lambertseter bryteklubb, Studio Step Up og Nordstrand Aktivitetspark, hvorav sistenevnte gikk seirende ut.

- Årets vinner og idrettslaget som får foreningsprisen 2019 har vist et utrettelig og beundringsverdig pågangsmot for å nå sitt mål om å få på plass et etterlengtet tilbud til barn og unge som ikke er en del av den organiserte idretten i vår bydel, heter det i begrunnelsen.

I helgen hadde leder av sosialkomiteen i Nordstrand Lions, Birte Egeland, gleden av å dele ut prisen i aktivitetsparken, under et arrangement i forbindelse med Nordstrandsdagene.

Prisen ble tatt imot av en takknemlig Tor Øvrebø, som er en av ildsjelene bak prosjektet og ansvarlig leder for Nordstrand aktivitetspark.

- Årets hyggeligste overraskelse: Lions Nordstrand delte ut sin nærmiljøpris til oss. Tusen takk, dette var en svært hyggelig annerkjennelse! Prispengene på 20.000 kroner kommer godt med i videre utvikling, skriver aktivitetsparken på facebooksiden sin etter utdelingen.

Tidligere mottagere av Lions foreningspris er:

  • Nordstrand sjakklubb ungdom 2013
  • Lambertseter svømmeklubb 2014
  • Nordstrand IF, fotball 2015
  • Lambertseter Allidrettsgruppe 2016
  • Mortensrud/Aker sportsklubb 2017
  • Ljans Vel -Skredderjordet 2018

Artikkeltags