NORDSTRAND/ØSTENSJØ/SØNDRE NORDSTRAND: NB+ er en merking av redaksjonelt stoff på lokalavisens nettside www.noblad.no, som fra 19. november vil være forbeholdt abonnentene våre.

I dag kan hvem som helst gå inn på nettsiden og lese alle sakene til Nordstrands Blad gratis, men dette blir det altså en endring på torsdag i neste uke.

Noe stoff vil fortsatt ligge åpent for alle, men mesteparten skal være ekslusivt for våre abonnenter.

Det skal lønne seg å være abonnent, de skal få mer enn «gratispassasjerene».

LES OGSÅ: NB+ betyr mer til abonnentene

Bli aID-bruker

Alt du trenger å gjøre for å få full tilgang til alle artikler merket NB+ på www.noblad.no, er å registere abonnementet ditt elektronisk og bli en såkalt aID-bruker.

Det er en enkel operasjon som gjøres via nettsiden vår, som samtidig gir deg tilgang på å lese papiravisen elektronisk - på datamaskinen, nettbrett eller mobiltelefonen.

Som aID-bruker kan du også melde fra om flytting, omadresse papiravisen i ferien og si fra om andre ting via nettsiden.

Her kan du logge deg inn

Del abonnementet ditt

De påloggede abonnentene til Nordstrands Blad har dessuten gratis tilgang på den elektroniske riksavisen Ekstra, som utkommer seks dager i uken.

Og ikke minst, så kan aID-brukerne dele det elektroniske abonnentet sitt på lokalavisen med inntil fire familiemedlemmer.

Kjekt, ikke sant?

Vi hjelper deg

I forbindelse med lanseringen av NB+ vil redaksjonen i NOrdstrands Blad dukke opp i lokalmiljøet for å informere og hjelpe abonnenter med å logge seg på som aID-brukere.

Torsdag 19. november er vi på Oppsal bibliotek fra klokken 12-14.

Fredag 20. november er vi på Lambertseter Senter fra klokken 10-12.