OSLO/SKI: – Det er fantastisk moro at Nordstrands Blad vokser! Vi er svært takknemlige for alle leserne vi har, og jobber hver dag for at leserne skal holdes oppdatert om hva som skjer på Nordstrand og i Østensjø, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Nordstrands Blad, Martin Gray.

Opplagsøkning

Den over 90 år gamle lokalavisen opplevde en opplagsøkning på nesten seks prosent i fjor, fra 3536 til 3744.

LES OGSÅ:

En takk til deg som leser Nordstrands Blad

Derfor plusser vi sakene våre

La ned gratisavisen

Etter å ha vært en blanding av abonnementsavis og gratisavis i mange år, tok Østlandets Blad i Ski over eierskapet til avisen fra årsskiftet 2014/2015.

Gratisavisen var lagt ned, og abonnementsavisen ble flyttet fra mandag til torsdag. Samtidig ble det gjort en digital satsing, og som de andre avisene i Amedia-konsernet ble det i 2015 innført en betalingsordning også digitalt.

– Dette er en av nøklene til suksess – vi har en enkel og fornuftig digital betalingsmodell, og det er journalistikken som er kjernen i forretningsmodellen vår. Det er svært hyggelig at leserne er med oss på den veien. Abonnentene våre er med på å sikre at vi har en aktiv og slagkraftig lokalavis. Jeg mener vi trenger det i disse bydelene, og det gir enorm inspirasjon til videre innsats med den type konkrete tilbakemeldinger som opplagsøkning er, sier redaktøren.

LES OGSÅ: Nå kan leserne våre legge ut egne saker på MITTNOBLAD

Satser videre

– Når hadde Nordstrands Blad opplagsøkning sist?

– Ikke på denne siden av årtusenskiftet, i hvert fall, så det er skikkelig gøy å kunne bryte en så lang, negativ trend.

– Hva er neste mål?

– Det er nærliggende å sikte seg inn på 4000-grensen. Med hardt arbeid og god og relevant journalistikk håper vi det er mulig å nå i løpet av ikke altfor lang fremtid, sier redaktøren.

– Vi skal jobbe videre med å holde leserne våre oppdatert på det som skjer i nærområdet, og vi skal sørge for at abonnentene våre får enda mer eksklusivt og spennende innhold, sier Gray.

– Når fotballsesongen starter skal vi for eksempel sende alle kampene til KFUM live på noblad.no. Det er bare å glede seg!

LES OGSÅ:

Her kan du se hva naboen fikk for huset sitt!

Sjekk hva som skal bygges i nabolaget ditt!