NORDSTRAND/ØSTENSJØ: Om to uker blir NB+ innført av Nordstrands Blad, det er en merking av digitalt innhold forbeholdt avisens abonnenter.

Her finner du nyhetssaker fra Nordstrands Blad

Får tilgang til mer

– Det viktige for oss er å være bevisste og offensive i alle kanalene vi bruker for å spre Nordstrands Blads innhold, og at vi samtidig viser at abonnentene er viktige for oss. Det skal være forskjell på det man betaler noe for, og det som er gratis, sier ansvarlig redaktør i Nordstrands Blad, Martin Gray.

Det eneste man trenger å gjøre for å få tilgang til det digitale innholdet, er å registrere abonnementet elektronisk.

Det gjør du ved å opprette en aID-bruker, som er det systemet Nordstrands Blad er knyttet til.

Da har man tilgang til å lese avisen på lesebrett eller skjerm, som eavis, og etter hvert alle saker på noblad.no. Eavis-leserne får også riksavisen Ekstra seks dager i uken, inkludert i abonnementet.

Her finner du bildeserier fra Nordstrands Blad

Fortsatt åpent for alle

Selv om avisen forbeholder en del av det som publiseres på nett for sine abonnenter, så vil noe fortsatt ligge åpent og gratis for leserne på noblad.no.

– Vi kommer til å gjøre det vi kan for å gi leserne en følelse av merverdi, og jobbe hardt for å utvikle journalistikken og tjenestene våre. Eksisterende abonnenter vil derfor få mer for pengene, mens de som ikke abonnerer i dag vil få et mer moderat tilbud, sier Gray.

LES OGSÅ: Nordstrands Blad blir abonnementsavis igjen

Bli aID-bruker

For å ta i bruk våre nye digitale tilbud må du registrere deg som aID-bruker.

Du kan enkelt logge deg inn med ditt mobiltelefonnummer, eller Facebook-bruker.

Har du ikke aktivert aID-kontoen din, kan du klikke deg frem fra menylinjen på noblad.no, eller fra 19. november starte registreringsprosessen ved å gå inn på nettsiden og trykke på en av sakene som er merket NB+

Resten av instruksjonene kommer på skjermen. Problemer? Ring vårt kundesenter på 322 77 000.