Norway Cup gjør endringer etter Tons of Rock - En bane er ødelagt av tunge kjøretøy

Artikkelen er over 1 år gammel

Deler av gresset på Ekebergsletta er ødelagt etter festivalen. Det betyr enkelte endringer for gjennomføringen av Norway Cup.

DEL

EKEBERGSLETTA: Det blir visse forandringer for Norway Cup etter Tons of Rock. Det bekrefter arrangøren av Norway Cup.

– Norway Cup vil bli gjennomført. Det er kun enkelte, mindre områder som må skjermes. Det gjelder foreløpig én bane som ikke er spillbar, og to baner som trolig må legges om fra 11’er til 9’erbane, opplyste kommunen tidligere i juli.

Kommunen og arrangør Mads Martinsen, i Tons of Rock er enige om at gresset på Ekebergsletta har fått juling etter musikkfestivalen.

– Det har vært stor slitasje på området etter festivalen, sa pressekontakt i Bymiljøetaten, Liv Eggebø, tidligere i juli

Saken fortsetter etter bildet

SLIK SÅ DET UT: Gresset tidligere i juli.

SLIK SÅ DET UT: Gresset tidligere i juli. Foto:

Endringer i planene

Forberedelsene til Norway Cup er nå i full gang og arrangøren har måttet gjøre noen endringer i planene bekrefter pressekontakt for Norway Cup, Kjersti Rønholdt.

– Som følge av Tons of Rock er det deler av området som ikke kan spilles på. Det er da snakk om et område i nærheten av campingplassen. Gresset der er ikke mulig å spille på fordi det er spor etter tunge kjøretøy som har kjørt over sletta. I tillegg har vi flyttet litt på noen baner og endret noen baner fra 9'er til 7'erbaner, sier Rønholdt.

– Utover det er alt som det skal, legger hun til.


Artikkeltags