Siktet for Oppsal-drapet, fremstilles for fengsling

Mannen som ble pågrepet på Oppsal onsdag kveld, mistenkt for drapet på en kvinne i slutten av 40-årene, fremstilles for fengsling torsdag ettermiddag.

Mannen som ble pågrepet på Oppsal onsdag kveld, mistenkt for drapet på en kvinne i slutten av 40-årene, fremstilles for fengsling torsdag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne på Oppsal, blir torsdag ettermiddag framstilt for fengsling.

DEL

OPPSAL: Politiet i Oslo holdt torsdag formiddag en kort orientering om drapet som skjedde i en leilighet på Oppsal onsdag kveld. En kvinne i slutten av 40-årene ble drept, og hennes tidligere kjæreste er pågrepet og vil bli framstilt for varetektsfengsling torsdag ettermiddag klokken 15.

– Mannen er siktet for drap, sier leder Anne Alræk Solem ved seksjonen for alvorlige voldssaker.

Funnet skutt

Politiet fikk klokken 20.52 om kvelden meldinger om at kvinnen i slutten av 40-årene var blitt skutt.

– Ambulansepersonell som kom til stedet, slo fast at kvinnen var hardt skadd og etter kort tid døde hun, opplyser Solem.

Politiet mener å vite hvem kvinnen er, og har varslet pårørende, men har ikke formelt slått fast identiteten hennes med sikkerhet. Kvinnen vil bli obdusert i løpet av dagen torsdag.

– Siktede og avdøde har kjent hverandre, lenge, og har tidligere vært kjærester. Politiet har en formening om hva som kan ha vært foranledningen, men det er for tidlig å si noe om dette, sier Solem videre.

Artikkeltags