- Oppsal skal bli blant de beste i landet

FASTEAKSJONEN: Adele Hallingstad, Danzi Høgenhaug og Helene Frimo er tre av de 92 konfirmantene i Oppsal kirke som tirsdag til uken legger ut med bøsser for å delta i Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon.

FASTEAKSJONEN: Adele Hallingstad, Danzi Høgenhaug og Helene Frimo er tre av de 92 konfirmantene i Oppsal kirke som tirsdag til uken legger ut med bøsser for å delta i Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I år gjennomføres den store Fasteaksjonen for 51. gang, og konfirmanter fra alle kirkene i Søndre Aker prosti skal delta. De unge i Oppsal kirke har satt seg som mål å bli blant de tre beste i hele landet.

DEL

OPPSAL: - I  2016  var vi best i hele Oslo og fikk samlet inn over 160.000 kroner. Nå vil vi måle oss med konfirmanter i hele landet, og har satt oss som mål å bli blant de tre beste, sier diakon i Oppsal, menighet, Edel Lilleeng Solberg.

Det er Kirkens Nødhjelp som står bak Fasteaksjonen.

Rent vann, solide doer og god hygiene til flyktninger er stikkord for aksjonen som gjennomføres tirsdag 20. mars. Det er på ettermiddagen de unge legger ut med innsamlingsbøssene.

- Alle går sammen med voksne, og de skal vise legitimasjon, opplyser Oppsal-diakonen.

- Vi har mange års tradisjon bak oss, og dette skal vi også i år dra nytte av når vi drar ut og ringer på dører. Vi på Oppsal har også en del ildsjeler som vet hvordan vi best kan gjennomføre Fasteaksjonen, og det hjelper oss til de gode resultatene.

92 konfirmanter fra Oppsal deltar i årets fasteaksjon.

Artikkeltags